CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961413
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Zöldséges rostélyos
Hozzávalók: 50 dkg rostélyos, 10 dkg füstölt szalonna, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 3 fej hagyma, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 gerezd fokhagyma, liszt, köménymag, pirospaprika, só.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, kicsit megsózzuk és lisztbe mártva mindkét oldalát kevés zsírban megpirítjuk. A húst félretesszük, levében az apróra vágott szalonnával megpirítjuk a kockákra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket, a köménymagot (egy kávéskanálnyi) és kis pirospaprikát. Kevergetve kissé lesütjük, beletesszük a húst és ízlés szerint utánsózva, kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk. Krumplipürével tálaljuk.v |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|