CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20006502
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Böllérleves2
Hozzávalók: 40 dkg dagadó, 1,5 kg csont, 30 dkg véres hurka, 30 dkg májas hurka, 30 dkg leveszöldség, 2 nagy fej hagyma héjastól, 3 gerezd fokhagyma zúzva, 3 szem porrátört szegfűbors, 1 mokkáskanálnyi őrölt bors, 1 teáskanálnyi majoránna, só ízlés szerint.
A megmosott csontot 2 l vízben, kuktában 25 percig főzzük, majd leszűrjük. A csontlébe tesszük az apró kockára vágott húst, a felkarikázott zöldséget, a zúzott fokhagymát, a két egész hagymát, a fűszereket, és puhára főzzük. Mikor a hús megfőtt, hozzáadjuk a közben átsütött, majd lehéjazott hurkát karikára vágva. Egyet forralunk rajta, és kész.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|