CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009613
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Almás hús
Hozzávalók: 1 kg rövidkaraj, 1 evőkanál olaj, 4 dkg vaj, 4 alma, 1 kiskanálnyi liszt, só, tárkony.
A kicsontozott, zsírjától megtisztított húst megforgatjuk a forró zsiradékon, sózzuk, meghintjük tárkonnyal, majd kis vízzel puhára pároljuk. Köré rakjuk a meghámozott, cikkekre vágott almát és lefedve még tíz percig pároljuk. A húst kivesszük, felszeleteljük, és tálra rakjuk. A visszamaradt lét kevés vízzel simára kevert liszttel behabarjuk, az almával 1-2 percig pároljuk, majd a hússzeletekre öntjük. Rizskörítéssel tároljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|