CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009434
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Báránycomb töltve
Hozzávalók: 1 báránycomb, 1 báránymáj (vagy 20 dkg sertés), 2 fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg mazsola, 2 tojás, 3 evőkanál olaj, só, bors, tárkony, 15 dkg rizs.
A májat megfőzzük, metéltre vágjuk. A hagymát aprítva megpirítjuk, összekeverjük a májjal, a főtt rizzsel, mazsolával, az apróra vágott petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. A combon a csont mellett bevágva zsebet csinálunk, kívül-belül sózzuk, borsozzuk, tárkonnyal bedörzsöljük. A comb üregét megtöltjük a töltelékkel és összevarrjuk. Sütőedénybe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és pirosra sütjük. Közben gyakran öntözzük a saját levével.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|