CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19967570
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Csáky rostélyos
Hozzávalók: 4 szelet rostélyos, 10 dkg zsír, 4 zöldpaprika, 3 paradicsom, 4 tojás, 3 hagyma, 1 kanál liszt, 1,5 dl tejföl, paprika, só.
A hagymával, zöldpaprikával, paradicsommal és tojással lecsót készítünk. A húst kicsontozzuk, lehártyázzuk, óvatosan kiverjük, kissé megsózzuk. Rákenjük a lecsót, széleit behajtva feltekerjük és cérnával átkötözzük. Forró zsíron mindkét oldalról megpirítjuk. A zsírban finomra vágott hagymát megfonnyasztunk, meghintjük pirospaprikával, csontlét öntünk rá és fedő alatt pároljuk. Mikor a hús megpuhult, liszttel meghintjük, hozzákeverjük a tejfölt és összeforraljuk, míg a leve közepes sűrűségű lesz. Kiszedjük a húst, a cérnát kihúzzuk, felszeleteljük karikára. Tálra téve a levét aláöntjük. Galuskát adunk hozzá.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|