CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009361
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Piláf
Hozzávalók: fél kg marhahús, 2 fej vöröshagyma, 20-30 dkg rizs, 2 csokor petrezselyem, 1 csipet majoránna, 10 dkg mangalica zsír.
A finomra vagdalt vöröshagymát a kockára vágott hússal zsírban puhára párolunk, közben kis vizet adunk alá. Mikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a rizst, a majoránnát, az apróra vágott petrezselyem felét, sózzuk és annyi vizet, hogy a rizst elfedje. Összekeverjük, és lefedve puhára pároljuk. Rátesszük a maradék petrezselymet és salátával tálaljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|