CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28658153
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Sóska egytál
Hozzávalók: fél kg sóska, 5 dkg rizs, 5 tojás, 10 dkg mangalicazsír.
A rizst kevés zsíron megfuttatjuk, kis vízzel felengedjük, fedő alatt puhára pároljuk. A sóskából mártást készítünk: a felaprított leveleket zsírban megforgatjuk, esetleg kis liszttel megszórjuk, vizet teszünk rá, és megfőzzük. Kavargatás közben picit sózzuk, cukrozzuk. A tojást keményre főzzük, felszeleteljük. Zsírozott tűzálló tálba egy réteg rizs, majd a tojáskarikák, és a mártás kerül, a tetejére mindig sóskamártás kerüljön. Sütőben jól átforrósítjuk, és tálaljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|