CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19976053
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Kovászos uborka
Az uborkák két végét levágjuk, középen négyfelé keresztül metsszük hosszában. Egy-egy köteg kaprot és csombort teszünk a 3-5 literes üveg aljára, erre állítjuk sorban az uborkákat. Annyi erősen sós vizet forralunk, hogy ellepje. Mikor a víz langyossá hűlt, felöntjük az üveget. Lángelosztón, alufólián egy kenyér vastag sarkát (ami belefér az üvegbe) minden oldalán megpirítunk, és az uborka tetejére tesszük a vízbe. Félárnyékos helyre tesszük kb. két napig, közben a levét le-, majd visszaöntjük. Mikor megérett, a kenyeret kiszedjük, és hűvös helyen tartjuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|