CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28778527
|
2008. október 1.
|
|
|
Rántott krumpli
Hozzávalók: 4 db nagyobb krumpli, 10 dkg kemény sajt, 15 dkg prézli, 2 tojás, liszt, só, olaj, Piros Arany ételízesítő.
A megmosott krumplit héjában félpuhára főzzük, kihűlés után meghámozzuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk, egyik oldalát vékonyan bekenjük Piros Arannyal (csemege). A prézlit összekeverjük a lereszelt sajttal. A tojásokat felverjük, kicsit sózzuk. A krumpliszeleteket megforgatjuk a lisztben, tojásban kétszer, majd a sajtos prézliben. Bő, forró olajban mindkét oldalán átsütjük, salátával tálaljuk. Önálló ételként is jó, de lehet köret, pl. sült húshoz is.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|