CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961650
|
2008. december 11.
|
|
|
Aktuális receptünk
Ponty zöldségen
Hozzávalók: 4 szelet ponty, 1,5 kg krumpli, 1 kg paradicsom, fél kg zöldpaprika, zsír, morzsa, só.
A halat besózzuk, egy órát hűtőben pihentetjük. Vékony szeletekre vágjuk a zöldségeket. Kizsírozott jénaiban elhelyezzük a zöldségeket: egy sor burgonya, paprika, paradicsom, majd újra. Felülre krumpli jusson. A rétegeket olvasztott zsírral locsoljuk, sózzuk. Rátesszük a tetejére a pontyszeleteket, morzsával meghintjük és sütőben, közepes lángon fél óráig sütjük. Paradicsom és zöldpaprika karikákkal díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|