CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009530
|
2009. február 4.
|
|
|
Rakott karalábé
Hozzávalók: 3-4 karalábé, 20 dkg darálthús, 5 dkg rizs, 1 csokor petrezselyem, 8 dkg zsír, 2 dl tejföl, só, bors.
A megtisztított karalábét metéltre vágjuk, kissé megsózzuk. Kis állás után az aprított petrezselyemmel együtt a zsíron megpároljuk. A húst és a rizst külön-külön puhára pároljuk. Tűzálló tálba rakjuk a karalábé felét, rárakjuk a rizzsel összekevert húst, sózzuk, borsozzuk. Befedjük a maradék karalábéval, ráöntjük a tejfölt, és sütőben kb. 20 percig fedő nélkül sütjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|