CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007097
|
2009. február 18.
|
|
|
Hozzávalók: 40 dkg dagadó, 1,5 kg csont, 30 dkg véres hurka, 30 dkg májas hurka, 30 dkg vegyes leveszöldség, 2 nagy fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál majoránna, 3 szem szegfűbors, 1 mokkáskanál törött bors, só.
A csontot alaposan megmossuk, megtisztítjuk és 2 liter vízben, kuktában fél órát főzzük, majd leszűrjük. A zöldséget felkarikázzuk, a húst kockára vágjuk és a csontlébe rakjuk. Beletesszük a porrá tört szegfűborsot, a zúzott fokhagymát, a megmosott egész hagymákat héjastól, a majoránnát, sózzuk, borsozzuk, puhára főzzük.
Mikor a hús megpuhult, belekarikázzuk a közben megsütött hurkát és rottyantunk rajta egyet. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|