CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20006535
|
2009. március 3.
|
|
|
Hozzávalók: 1,5 kg kocsonyahús, fél kg sertéscomb, 20 dkg füstölt oldalas, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 fej hagyma, 5-6 gerezd fokhagyma, 1 babérlevél, 1 zacskó szemes bors.
A húsokat megtisztítjuk, a szőrt leégetjük, a bőrt lekaparjuk, többször átmossuk. Annyi vízben, hogy ellepje, a zöldséggel, fűszerekkel együtt kis lángon 3-4 órát főzzük, míg a húst le nem válik a csontról. Kicsit sózzuk (a füstölt hús is sós!). A tűzről levéve a húst kicsontozzuk, és kiadagoljuk tálakba a bőrös részekkel felfelé. A léhez kb. 1 dl hideg vizet teszünk, hogy leülepedjen, kihűlve leszedjük a zsírt a tetejéről. Sűrű ruhán átszűrve a tálakba merjük a kocsonyalevet és hideg (nem fagyos) helyen dermesztjük. |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|