CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19975832
|
2009. április 22.
|
|
|
Hozzávalók: 2 db nagyobb padlizsán, 4 db kemény tojás, 40 dkg főtt sonka, 15 dkg reszelt sajt, tejföl, só, bors, citromlé, olaj.
A padlizsánt minden oldalán kissé szenesre sütjük nyílt lángon. A szenes részt lekaparjuk, kétfelé vágjuk, belsejét műanyag vagy fakéssel kikaparjuk, apróra vágjuk. A sonkát és a kemény tojást apróra daraboljuk, összedolgozzuk a padlizsán belével, sózzuk, borsozzuk, kis citromlével ízesíthetjük. A padlizsán héját megtöltjük a töltelékkel, ami kimaradt, mellétesszük a kiolajozott tepsiben, vagy jénai tálban. Rászórjuk a reszelt sajtot, meglocsoljuk tejföllel és sütőben, közepes lángon 20 percig sütjük.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|