Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.10.19. kedd
Nándor
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22308386
   « Vissza

Töltött paradicsom

 « Receptek 
2009. június 3.
 
Hozzávalók: 10 db paradicsom, 50 dkg gomba, 5 dkg olaj, 1 fej hagyma, 2 tojás, 1 csokor zöldpetrezselyem, 1 dl tejföl, 5 dkg vaj, só, bors, sajt A paradicsomok felső részét vékonyan levágjuk, belsejét kitisztítjuk, kissé besózzuk, lefordítjuk, hogy a leve kicsurogjon. A hagymát apróra vágva a vajon sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a felaprózott gombát, petrezselymet, fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Rátesszük a felvert tojásokat, és megszilárdulásig kevergetjük, sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük a paradicsomokat. Kiolajozott, lapos jénaiba tesszük, tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben gyorsan megsütjük. Kivéve a sütőből megszórjuk reszelt sajttal. Köretként rizst adunk hozzá.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. október 13.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez