CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19966477
|
2009. június 3.
|
|
|
Hozzávalók: 10 db paradicsom, 50 dkg gomba, 5 dkg olaj, 1 fej hagyma, 2 tojás, 1 csokor zöldpetrezselyem, 1 dl tejföl, 5 dkg vaj, só, bors, sajt
A paradicsomok felső részét vékonyan levágjuk, belsejét kitisztítjuk, kissé besózzuk, lefordítjuk, hogy a leve kicsurogjon. A hagymát apróra vágva a vajon sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a felaprózott gombát, petrezselymet, fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Rátesszük a felvert tojásokat, és megszilárdulásig kevergetjük, sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük a paradicsomokat. Kiolajozott, lapos jénaiba tesszük, tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben gyorsan megsütjük. Kivéve a sütőből megszórjuk reszelt sajttal. Köretként rizst adunk hozzá.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|