CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28808514
|
2009. szeptember 8.
|
|
|
Hozzávalók: 1 db nagyobb padlizsán, fél kg paradicsom, 10 dkg reszelt sajt, 1 dl tejszín vagy tejföl, 1 csokor petrezselyem, olaj, só
A megmosott padlizsánt vékonyan felszeleteljük, besózva negyedórát állni hagyjuk, majd szalvétával szárazra itatjuk, és olajban kisütjük. A szeleteket tűzálló tálba fektetjük, beborítjuk a felszeletelt paradicsommal és megsózzuk. Megszórjuk a reszelt sajttal, a metélt petrezselyemmel és rálocsoljuk a tejszínt, vagy a kis tejjel felhígított tejfölt. Forró sütőben 20 percig kell sütni.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|