CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961320
|
2009. szeptember 21.
|
|
|
Hozzávalók: 75 dkg rostélyos, 25 dkg gomba, 1 tojás, 1 tejföl, 1 fej hagyma, 1 kanál zsír, 1 csokor petrezselyem, bors, só, pirospaprika.
A hússzeleteket megtisztítjuk a csonttól, faggyútól, kiverjük és megsózzuk. A felaprózott hagymát zsírban kissé megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott gombát és lepároljuk. Beletesszük a felvert tojást, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezzel megkenjük a hússzeleteket, felgöngyöljük, fehér cérnával összekötözzük, és puhára pároljuk. Ezután lepirítjuk és kivesszük a húst, amiről levesszük a cérnát. A levébe belekeverjük a tejfölt, egyszer felfőzzük, és a húsra öntjük. Rizskörítéssel és savanyú (kovászos) uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|