CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28785683
|
2009. október 8.
|
|
|
Aktuális receptünk Lecsós zöldbab Hozzávalók: 1 kg zöldbab, 25 dkg paradicsom, 1 doboz tejföl, 1 fej vöröshagyma, 25 dkg zöldpaprika, 4 evőkanál olaj, só, bors Három centiméteres darabokra vágjuk a megtisztított zöldbabot. Két evőkanál forró olajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt kis vízzel puhára pároljuk. Egy nagyobb lábasban 2 kanál olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, és jól átsütjük. Kissé besózzuk és beletesszük a meghámozott, felszeletelt paradicsomot, majd pár percig együtt pároljuk. (Ha a paradicsomot forró vízbe mártjuk, könnyen lehámozható.) Hozzátesszük a zöldbabot és felforraljuk. Tálaláskor tesszük hozzá a tejfölt.. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|