CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009676
|
2006. október 18.
|
|
|
Hozzávalók személyenként: 3 szelet gépsonka, 10 dkg sajt, 2 db zöldpaprika, 5 dkg zsír vagy olaj, 1 tejföl.
A paprikát kipucoljuk, karikákra vágjuk. Az ujjnyi vastag és hosszú sajtrudakra rátekerjük a sonkákat, és 2-3 db paprikakarikával meggyűrűzzük. Kizsírozott vastag falú tepsibe rakjuk, tejföllel megöntözzük, és rárakjuk a maradék paprikát. Közepes lángon a sütőben addig sütjük, míg a sajt kezd kiolvadni a sonkatekercsek végén. Paradicsomsalátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|