CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28820300
|
2006. október 18.
|
|
|
Hozzávalók személyenként: 3 szelet gépsonka, 10 dkg sajt, 2 db zöldpaprika, 5 dkg zsír vagy olaj, 1 tejföl.
A paprikát kipucoljuk, karikákra vágjuk. Az ujjnyi vastag és hosszú sajtrudakra rátekerjük a sonkákat, és 2-3 db paprikakarikával meggyűrűzzük. Kizsírozott vastag falú tepsibe rakjuk, tejföllel megöntözzük, és rárakjuk a maradék paprikát. Közepes lángon a sütőben addig sütjük, míg a sajt kezd kiolvadni a sonkatekercsek végén. Paradicsomsalátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|