CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009376
|
2010. április 9.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg báránycomb, vagy (és) oldalas, 3 tojás, 2 csokor petrezselyem, 1 dl fehérbor (száraz), 1 evőkanál liszt, 1 dl olaj vagy zsír, só, bors. A húst ecetes vízzel leforrázzuk (1 l víz + 1 dl ecet), majd hideg vízben megmossuk. Apróbb darabokra vágjuk, a zsíron megforgatjuk, fűszerezzük és puhára pároljuk. Mikor puha, ráöntjük a bort, az apróra vágott petrezselymet is hozzáadjuk, majd zsírjára pároljuk. A húst félrehúzva a levébe keverjük a lisztet, kicsit pirítjuk, ha kell, kis vizet teszünk hozzá, majd ráöntjük a felvert tojásokat. Mikor a tojás összeáll, kész. Puliszkát vagy krumplipürét adunk mellé. |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|