CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19967451
|
2010. április 21.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg krumpli, 2 szál sárgarépa, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 4 tojás, 3 zsemle, liszt, morzsa, olaj, só, bors. A zöldségeket ledaráljuk, vagy durva reszelőn lereszeljük. Összedolgozzuk a tojásokkal, a beáztatott és jól kicsavart zsemlékkel, sózzuk, borsozzuk. Annyi morzsát adunk hozzá, hogy formálható keménységű legyen. Liszttel megszórt tálcán kb. 2 cm vastag lepényeket formálunk belőle, és bő, forró olajban mindkét oldalán pirosra sütjük. Rizskörítést adunk mellé és majonézt. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|