CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007002
|
2006. november 2.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg tarja, 4 db paradicsom, 4-5 paprika, 1 fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 tojás, prézli, liszt, petrezselyem
A húst 2x2 centis kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2 tojást, beletéve a zúzott fokhagymát, felverünk. A húskockákat – nem egyenként – lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk és bő olajban kirántjuk.
A paradicsomot, hagymát, paprikát felszeleteljük. Kevés olajban először a paprikát, hagymát sütjük meg, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Miután levét elfövi, sózzuk és egy tojást ráütve összekeverjük, majd petrezselymet szórunk rá. Krumplipürével tálaljuk, salátát adunk mellé.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|