Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657884
   « Vissza

Horoszkóp június 22-július 22.

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. június 16.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Viharos hónapnak néz elébe, főleg a munka és egészsége terén. Fellobbanó idegi alapú zsibbadás, idegességérzet, frusztráció kerítheti hatalmába. Szabadságra vágyik, ki akar törni a megszokott dolgok sűrűjéből, valami egészen másra, újra, izgalmasan spontán dolgokra vágyik. A sportolás szabadtéren jót tehet ez irányú igényei gyors kielégítéséhez, a tájfutás, a kerékpározás, vagy más, gyorsaságot és intenzív mozgást igénylő szabadidős tevékenység jót tehet. A sakkot most kerülje, mert bábuborogatás lehet belőle!

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Fényűző, uralkodó (vagy uralkodónői) mivolta kerül előtérbe, ezt kívülről mások úgy látják, mintha túl magasan hordaná az orrát. De ha ez csak másokat zavar, akkor az nem az Ön problémája. Hajlamos lehet a túlevésre július első felében, fontos, hogy megálljt tudjon parancsolni hirtelen feltörő vágyainak, legyen az akár az étel felé irányuló, vagy túlzott vásárlási vágy. Ebből adódik, hogy költekezésre is hajlamos lehet. Mások felé megbocsátó, pontosabban szólva felülemelkedő lehet.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Ebben a hónapban a logika helyett érzelmi alapokra helyezi mondanivalóját. Halkabban és lassabban mondja el mindazt, ami a szívét nyomasztja, szinte már olyan halkan, hogy alig hallják. Júliusban elvakíthatják spontán érzelmei, és mielőtt a következményeket mérlegelné, felcsattan, dühös lesz egy-egy nem túl jelentékeny történés miatt. Úgy gondolja, mindaz, amit Ön gondol a világról, az a helyes út mindenki más számára. Ez az állapot sok esetben frusztráló, hiszen sokféle értékrendű ember lakik ezen a bolygón még akkor is, ha ebben az időszakban nem így gondolja.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Július elejéig terhelt, depretikus érzések keríthetik hatalmába. Nem látja a dolgok jó oldalát. Fáradtnak, kiszolgáltatottnak hiszi önmagát a világ negatív dolgaival szemben. Ezen időszak átvészelése után – talán egy keserves, öntisztító sírás után – jobb „passzba” kerül. Megnyugszik. Lenyugszik. Talán a rossz tapasztalat az, ami arra ösztönzi, hogy többet egyen a kelleténél, „ez jár nekem”. Természetesen a túlzott mértékű evéssel egy-két plusz kiló is jár önnek. A belső gazdagság érzése töltse el, meditáljon, ússzon, nézzen vízesést.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Fáradt és levert mostanában? Ha nem, akkor helyén kezeli az érzelmi életét, ha igen, akkor érdemes több időt szánnia a befelé fordulásra. Kicsit elege van most abból, hogy mindig akarnak Öntől valamit, az az érzés kerítheti hatalmába, hogy míg másokat pártfogol, pont saját élete nem megy előre. Továbbképzésre, átképzésre küldhetik, de nincs túl sok kedve a tanuláshoz. Június végén fenekestül felforgathatják munkahelye szervezeti felépítését, ennek nem fog túlzottan örülni.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Önmagához képest mondhatjuk, hogy túlzottan érzelmes lehet. A család és családdal kapcsolatos dolgok válnak fontossá, mással való foglalatosságot elvesztegetett időnek érez. Olybá tűnik, mintha elmulasztott dolgokat akarna most pótolni szerettei felé, túlzott hevességgel. Környezete furcsállhatja is ezt a teljesen más típusú hozzáállást. Öntse ki, beszélje át, ami a szívét nyomja, tisztítsa ki, amire eddig nem volt ideje.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Túl sok dolog nem történik Önnel. Környezetében annál inkább, ezeket a dolgokat saját „üresjárata” miatt át is veheti, így júliusra hatalmába kerítheti némi bizonytalanság, a jövőtől való félelem, de ez sem tűnik túlzottan nagy horderejűnek. Kicsit használja ki az alkalmatlan alkalmat pihenésre, szabadságra, vagy mások megfigyelésére.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Hadilábon áll a változásokkal kapcsolatban, pedig erre lehet számítani az elkövetkezendő időkben. Nem a történéseken kell változtatni, hanem a dolgokhoz való hozzáálláson, ezt mantrázza önmagának, hogy lelki terheltség nélkül nézzen az események elé. Június végén összetűzésbe keveredhet főnökével, elégedetlen lehet a politikai helyzettel. Bűnbakokat keres az Ön felett álló, működő dolgokkal kapcsolatosan.

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Félig-meddig megkönnyebbülhet egy régóta sújtott helyzet alól, másrészről újabb apró-cseprő nehézségek elébe néz. Kevés a kitartása, foglalkozzon olyan dolgokkal, melyek gyorsan készen vannak, és rövid időn belül sikerélményt okoznak. Valahogy mostanában nem tudja igazán jól kipihenni magát, bár egy nagy nyomás elmúlt a feje fölül, mégis mintha hiányérzete lenne ezzel kapcsolatban. Figyelnie kell arra, hogy ne engedje belelovallnia magát olyan tervekbe, melyek hosszú távú kötöttséget okoznak.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Nehézkesnek, unalmasnak tarthatják Önt a Rák havában, pedig Ön csak a felelősségre hívja fel a figyelmet, és azért nem tesz hirtelen lépéseket, mert tisztában van a következményekkel. Lehet, hogy tanulásra adja a fejét, vagy elmegy egy igazán jó kommunikációs tanfolyamra? A lényeg, hogyha lassan is, de beindulnak az élet dolgai a Bak-jegyűek számára. Nem könnyű időszak, de egy ilyen strapabíró jegy számára elviselhető.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Bajba kerülhet, sőt mi több megvádolhatják, felelősségre vonhatják olyan dolgok miatt, melyben ugyan részt vett, de nem egyedül tette. Tökéletes bűnbaknak bizonyul ugyanis izgága természetével. Mondhatni szem előtt van, és így könnyű Önre húzni a vizeslepedőt. Amit viszont más nem tud, de Ön igen, hogy abban a percben, ahogy jogtalanul ítélkeznének, fogja magát és lelép. Ez az Ön nagyszerű és egyben átkos tulajdonsága is, hogy képes hirtelen ugrani a semmibe és legtöbbször a túlparton sokkal szebb dolgokat talál, mint ahonnan elrugaszkodott.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Egy kis fellélegzés következik, na nem az a teljesen pihenős időszak, csak egy kis fellélegzés. Ami nehezebbnek ígérkezik, az a világ értékrendjének elfogadása. Önnek más elképzelései vannak arról, hogy hogyan működnek jól a dolgok. S bár az elképzelések szépek, mégis tudni kell, hogy a gyakorlati megvalósításban szükség van „földiesebb” eszközökre a megvalósításhoz. Lefordítva, a világbéke és az emberszeretet önmagában szép dolog, de ennek megteremtéséhez cselekedetekre van szükség, méghozzá rendezett, tervezett dolgokra.

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez