CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009497
|
2010. július 21.
|
|
|
Hozzávalók: 20 dkg vegyes zöldség, 1 csokor petrezselyem, 2 fej hagyma, 1 fej saláta, 1 db citrom, 30 dkg darált marhahús, 2 db tojás + 1 db kemény tojás, 2 dkg zsír, 2 dl tejföl, 10 dkg sertésmáj A hagymát megpirítjuk, beletesszük az apróra kockázott zöldséget és két liter vízzel felfőzzük, sóval, törött borssal ízesítjük, lassú forrással főzzük. A húst kétszer átdaráljuk a kockára vágott májjal együtt, két tojást, sót, borsot, finomra vágott petrezselymet adunk hozzá, és jól összegyúrjuk. Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk, és a levesbe főzzük kb. 20 percig. A hajszálvékonyra vágott fejes salátát hozzáadva még pár percig forraljuk. Tálaláskor tejföllel, citromlével ízesítjük. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|