CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19966698
|
2010. október 6.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg rostélyos, 1 evőkanál mangalicazsír, 1 hagyma, 1 cikk fokhagyma, 2 paradicsom, 2 paprika, liszt, só A hússzeleteket jól kiverjük, lisztbe mártjuk és forró zsíron mindkét oldalán kissé megpirítjuk, majd kiszedjük. A zsírban üvegesre sütjük a felaprított hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát, zúzott fokhagymát. Mikor a zöldség a levét elfőtte, visszatesszük a húsokat, felöntjük annyi vízzel, hogy a szeleteket ellepje. Fedő alatt lassan pároljuk, a vége felé sózzuk. Ha nem elég puha a hús, még kis vizet öntünk alá, és tovább pároljuk. Körítésnek krumplipürét adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|