Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657487
   « Vissza

Húsos makaróni

 « Receptek 
2010. október 20.
 

Hozzávalók: 35 dkg makaróni, fél kg sertés darálthús, 5 dkg zsír, 1 fej hagyma, 1 evőkanál paradicsompüré, 2 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, reszelt sajt

A hagymát felaprózzuk, zsíron megfonnyasztjuk, pirospaprikát teszünk bele, majd a darálthússal pörköltet készítünk, paradicsommal, borssal ízesítjük, a végén sózzuk. A kettétört makarónit bő, sós vízben megfőzzük, langyos vízzel leöblítjük, kis zsiradékon (olajon) megforgatjuk. Tűzálló tálban a pörkölttel rétegben lerakjuk, közben tejföllel locsoljuk. Forró sütőben 20 percig pirítjuk, a végén megszórjuk sajttal.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez