CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19967534
|
2010. november 3.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg szárnyas-, vagy sertésmáj, fél dl olaj, 1 fej hagyma, 1 dl paradicsomlé, 1 dl száraz fehérbor, 4 tojás, 1 csokor petrezselyem, só, őrölt fehérbors Nagyobb serpenyőben, vagy jénaiban a feldarabolt májat az olajon hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és még öt percig sütjük. Erősen megborsozzuk, ráöntjük a paradicsomlét és a bort. Mikor felforr, egyenként ráütjük a tojásokat, majd fedő alatt tűzön hagyjuk, míg a tojások megkocsonyásodnak. Rászórjuk a felaprózott petrezselymet, és uborkasalátát adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|