Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28780987
   « Vissza

Horoszkóp (december 22-től január 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. december 15.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

A Kos-jegyűek nem sok vizet zavarnak az év Bak havában. Munkás hetekre számíthatnak, mely időszakban elég erővel, jól terhelhető munkabírási képességgel és ügyes problémamegoldó tehetséggel rendelkeznek. Szívesen vállalnak nehezebb feladatokat is, mivel tisztában vannak most azzal, mit bírnak el és mit nem (kevesebb, amit nem). Az emberi kapcsolatok területén érzelmileg sekélyesebbé válhatnak, többet ér számukra egy beszélgetés politikáról, gazdaságról, mint egy ölelkezős este a kedvessel.

Ajándékötlet: edzőtermi bérlet, futópad, autóversenyzős videojáték

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

A Bika-jegyűek az életörömök hajszolása terén kissé túllőhetnek a célon. Több pénzt költhetnek, mint kellene, ráadásul csak azért, hogy érezzék, jólétben és gazdagságban élnek. Szerelmi életükre is az élvezetek hajszolása lesz jellemző, kalandokba bonyolódhatnak. Csak az a másnap ne lenne, mikor a fájós fejét fogva próbál rendet tenni az elmúlt este történéseit illetően. A szilveszteri pezsgővel vigyázzon, mert fejébe szállhat a sok buborék.

Ajándékötlet: tömörfa gardróbszekrény, wellness hétvége, holdnaptár, szépségápolási csomag, vacsorameghívás

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Kicsinek és fáradtnak érzi önmagát, önértékelési problémái lehetnek. Felkérhetik nagyobb csoportok előtti beszéd megtartására, melynek nem örül kifejezetten. Az események túl gyorsan követik egymást, ezt általában élvezni szokta, most azonban szívesen elmenekülne a világ történései közül és álmodozna, vagy aludna. Legbelül örömteli kikapcsolódásra vágyik, de higgye el, ennek nem most van itt az ideje, nem is tudna most igazán mit kezdeni vele.

Ajándékötlet: kisregények, logikai játék, térkép, cipő, viccgyűjtemény, humoros póló

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Ha karácsonyra utazást tervez a család külföldre, a külföldi rokonokhoz, számíthat rá, hogy honvágya lesz az otthona után, hiszen a Rák-jegy a családi ünnepeket a jól megszokott környezetben szereti eltölteni. Sőt, az Újévet is nagy valószínűséggel otthonán kívül tölti majd, ami szintén nem okoz túl nagy örömöt. Lehet, hogy színlelt fejfájásra hivatkozva próbál kivonulni – pontosabban önmagába vonulni – az idegen környezetből? A Rák-jegyűek fázósak lehetnek, hideg végtagokkal, ezért szerezzen be egy dupla takarót, vagy igyon sok forró teát!

Ajándékötlet: családi fotóalbum, úszódressz, napló, holdnaptár

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Kicsit komorabb, kicsit savanyúbb lehet a kedve. Ha van testvére, kisebb összetűzésekre számíthat, fogadja el, hogy vannak helyzetek, mikor nem egyezik a véleménye máséval, még ha az a más a testvére is. Eddig sokan sürgették, siettették és végre ez az Önhöz nem méltó tempó kezd lassulni és kiegyensúlyozódni. A munka teszi ki napjai nagyobb részét és a kötelességekkel való foglalatosság miatt kevés idő marad arra, amit igazán szeret.

Ajándékötlet: arany ékszer, mindenből a legnagyobb, selyemágynemű, masszázs bérlet, wellness-hétvége

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

A nagyhatalmak nyomása nehezedik Önre. A nagyhatalom lehet a szülő, a főnök, az ország vezetése, a lényeg, hogy frusztráltnak és terheltnek érzi magát olyan döntések kapcsán, melyek az Ön életét megnehezítik, a legjobban az dühíti, hogy a „fentebbről” érkező kész tényekből hiányoznak a logikus érvelések. Jól érzi, ha úgy érzi, hogy a hatalom fitogtatásáról van szó. Míg decemberben nagy lesz a fordulatszám, amin pörög, januárban már sokkal inkább kivonul ebből a helyzetből. A terhek nem szűnnek meg, csak Ön távolodik el kissé.

Ajándékötlet: svájci óra, táplálék kiegészítők, pénzcsipesz, határidőnapló

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Egészsége nem túl jó mostanában. Az ünnepek után érdemes lenne egy böjtöt, tisztítókúrát tartani. Ízületi fájdalmakra számíthat. A kötelességek elvégzése teszi ki hétköznapjai nagy részét, egy kicsit túlterheltnek érzi magát emiatt. Mindent túl gyorsan akar elvégezni, mégis úgy tűnik, mintha megoldandó feladatait illetően az idő ólomlábakon vánszorogna. Az ünnepeket – ha lehet – a legszűkebb családi körben töltse el, mert kisebb-nagyobb sérelmek kerülhetnek a felszínre, és Ön az, aki pont a konfliktusokkal és nézeteltérésekkel nem tud mit kezdeni.

Ajándékötlet: bizsu, minden, ami csillog, művészeti album, zenei CD

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Ereje teljében van. Nincs túl sok dolga, mégis szívesen keres elvégzendő feladatokat. Pénzügyi területen számíthat kisebb veszteségre. Az ünnepek csendesen telnek, szinte nem történik semmi, ami igazán érdemleges. Talán jó időszak lehet ez a hosszabb távú tervezgetésre, mely az Ön esetében nem egyenlő az álmodozással! Az a helyzet, hogy kevés a megoldandó feladat és Önnek túl sok az ereje.

Ajándékötlet: bőrkabát, gótikus stílusú sötét színű tárgyak, erotikus ajándéktárgyak

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Ön tesz-vesz, intézkedik, rendezget. Kívülről ez úgy néz ki, mint aki valódi eredmények nélkül a felhőket tologatja odébb. Ne törődjön a frusztráló véleményekkel, ha örömöt okoz a rendezgetés – bármiről is legyen szó –, tegye meg. Az átalakulás, mely már hónapok óta tart, jobban mondva az életkörülmények megváltozása még mindig tart. Idő kell, mire kialakul az új és érettebb Nyilas személyiség. Ennek a változásnak a fényében telnek az ünnepek is. Érdemes esetleg elgondolkodni azon, hogy új, Önnek tetsző szokásokat vezessenek be a Karácsony és az Újév alkalmával.

Ajándékötlet: előre befizetett tanfolyam, íjász felszerelés, könyvutalvány

Bak (XII. 22.- I. 20.)

A nem létező diplomáciai érzéke kifejlesztéséről szólhat a hónap. Meg kell tanulnia eladni magát, és a tények felsorakoztatása mellett becsomagolni mondanivalóját. Úgy látszik, ez a fajta finomítás kérges alaptermészetén elengedhetetlen ahhoz, hogy tovább tudjon haladni sorsának útján. Megszenvedi ezt az időszakot, de Önben nagy a kitartás és türelem, így biztosan célba ér majd idővel. Addig is kérjen tanácsot másoktól, akiknek jól működik a diplomáciai érzékük.

Ajándékötlet: böjtkönyv, komoly márkás ajándékok, bőrkötésű határidőnapló, minőségi óra, vagy toll

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Kétféle érzés kavarog Önben. Menne is, maradna is. Furcsamód vannak bizonyos sérelmek, melyektől nehezen szabadul meg. Nem jellemző Önre a problémák hosszú távú eltárolása, mégis fontos elgondolkodni azon, hogy a változtatás motivációja vajon nem csak menekülési szándék valami, vagy valaki elől? Addig maradjon, míg ez nem tisztázódik, mert csak helyes motivációval lehet elindulni valahová. Tudja jól, ha rosszkedvvel áll neki valaminek, sokkal nehezebben jut a végére.

Ajándékötlet: plazmagömb, csillagászati távcső, felfedező könyvek, minden, ami nem mindennapi

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Egyre nagyobb a kátyú, „halasabban” fogalmazva a pocsolya Ön körül. A káosz elmélet most valóban működni látszik. Nagyot kéne ugrani, de ha hasa alá néz, meg kell állapítsa, egy halnak nincs lába, hogy ugrani tudjon. Valóban kusza helyzet állt elő, menni kéne, de nem megy, maradni meg nem tud, mert túlzottan nagy a zűr Ön körül. Ezt egy igazi Halak úgy orvosolja, hogy önmagába zárva nem törődik az eseményekkel. „Majd lesz valahogy” – mondja ismét, ahogyan szokta.

Ajándékötlet: teljesen mindegy, mindennek tud örülni, az ajándékozás gesztusa a fontos

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez