Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.10.22. péntek
El?d, Korinna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22339359
   « Vissza

Auralátás és -elemzés a gyakorlatban

 « Horoszkóp, asztrológia 
2011. január 19.
 

 

Egy tapasztalt auraelemző és auralátó fotókkal és esettanulmányokkal alátámasztott tanfolyama arról az energiamezőről, mely legbelsőbb énünket összeköti az univerzum minden aspektusával. Bognár Tas évek óta főállásban elemzi és tanítja az aurát 5 éves ázsiai élete során tibeti mesterektől tanult technikákkal, ezért több száz tanítvány sikeresen elvégezte nála ezt a spirituális felkészültséget nem igénylő, meglehetősen gyakorlati tanfolyamot.

Az auralátás egy velünk született képesség! A megfelelő technikákkal mindenki képes arra, hogy a tanfolyamon már lássa a keze körüli mezőt, sőt, a tanítványok 10%-a már a tanfolyamon látja az aura alapszínét is. Természetesen külön hangsúlyt fektetünk az optikai csalódás természetére, mely könnyen felismerhető és elkerülhető: a szemmel mozog, statikus, tünékeny, míg az aura a testtel együtt mozog, dinamikus és nem tűnik el pislogásra.

A technikák gyakorlásával pár nap alatt az aura színei is láthatóvá válnak, majd 2-3 héten keresztül napi 20 perc gyakorlással mélyebb rétegeit is megláthatjuk auránknak. Később ezek már nem csak elemezhető színekként, de információkat közlő képekként és érzelmekként is feltárulnak, mivel a tanfolyamon szó lesz még a hatodik érzék, avagy a “harmadik szem” fiziológiájáról, hétköznapi és professzionális használatáról.

A tanfolyam se nem ezoterikus, se nem tudományos. Mindkettő. Kisugárzásunk tartalmaz tudományosan elfogadott (hő és párolgás), és ezoterikus elemeket is (lelki és tudati aktivitás). Ezért akár szkeptikusoknak is ajánlott többet megtudni – és megtapasztalni – az ember hullámtermészetű mibenlétéről, és annak hétköznapokban is használható elemzéséről. Gyógyítóknak szinte elengedhetetlen eszköz a páciens mélyebb összefüggéseinek feltárásához.

A 8 órás elméleti és gyakorlati tanítás 14.000 forint, pénzvisszafizetési garanciával: az a tanítvány, aki elégedetlen a tanfolyam elméletével és gyakorlatával, még a tanítás napján visszakapja a tanfolyam teljes összegét! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

• A tanfolyam időpontja: február 6-án, vasárnap 10-18 óráig. A tanfolyam díja: 14.000 Ft/fő, amely tartalmazza a CD-n átadott tanfolyami anyagot és auraképeket.

• A tanfolyam helye: Napfény Központ – 1162 Bp. XVI. Hermina út 16. • Jelentkezés és további információ telefonon: 06-20-412-6353, e-mail: napfenykozpont@gmail.com

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. október 13.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez