Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28786322
   « Vissza

Horoszkóp (március 20-tól április 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2011. március 9.
 

 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Új ötletek, izgalmas feladatok veszik körül, és Önben buzog a tettvágy, a „világmegváltás” projekt. Ebben a hónapban az valósul meg, amit energetizál, tehát figyeljen oda, hogy kedves dolgokra gondol-e, vagy az Önnek nem tetsző dolgokon rágódik és szöszmötöl. Izgalmas élmény lesz megennie – szinte azonnal – azt, ami főzött. A figyelmesség fontos lehet, a zebránál, ha gyalog, ha autóval közlekedik, kétszeresen fontos a körültekintő hozzáállás. A mágus szerepét osztották ki Önre, varázsoljon örömteli dolgokat.

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Jó reggelt a Bika-jegyűeknek! Kicsit le vannak maradva önmagukhoz képest is. Valahol leragadt személyiségük egy része és néha azt sem tudják, hol is vannak igazából. Mi nyomja a lelküket? Ki az a múltbéli személy, akit otthagytak valahol – természetesen képletesen értve – a múltjukban, akikhez még mindig erős szálakkal kapaszkodnak? Ennek a múltbéli kapcsolatnak a rendezése lesz a feladat. Lehet, hogy csak meg kéne bocsátania önmagának valamiért? Figyeljen most oda álmaira, mert fontos üzenetet kaphat eltávozott szeretteitől!

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Indulatosabb, erőszakosabb lehet. Meggyőzőereje kifejezetten erősnek mondható, figyeljen oda arra, hogy sokak számára kardinális információkat adhat át, a becsületességet és az őszinteséget tartsa szem előtt. Felelősségteljesen viseltessen mások iránt. Sokat rágódik egy aktuális problémán, nem találja a kiutat belőle. Dühös, ingerült és frusztrált lehet, ugyanakkor azt is be kell látnia, hogy Ön az, aki kifejezetten ügyes a dolgok furmányos elintézésében, tehát bízzon benne, hogy megleli a helyes megoldáshoz vezető utat. A reménykedés és a hit az, ami fontos szerepet játszhat a dolgok jóra fordulása tekintetében.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Helyezze kényelembe magát. Csináltasson egy jó pedikűrt, manikűrt, vegyen egy kellemes fürdőt. Az április eleje, közepe nyugodt, kiegyensúlyozott állapotot mutat. A Rák-jegyű hölgyek öltözzenek csinosan, nőiesen, mert értékelni és dicsérgetni fogják, és ehhez érdemes igazán ünnepi állapotba öltöztetnie testét (és lelkét). A Rák-jegyű férfiak pedig kifejezetten jól fognak töltődni női társaságban. Ajánlott női masszőrhöz menni, vagy olyan kényeztető programokat kitalálni, melyek vízzel kapcsolatosak.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Ön úgy érzi, minden a legnagyobb rendben van, amikor kiderül, hogy mégsem. Nem is érti, miért nem mennek a dolgok úgy, ahogyan szeretné. Kifejezetten fárasztja a „hajtás”, pedig be kell látnia, annyira nincs is megterhelve. Kicsit kényes, kicsit kényelmes, kicsit lusta lehet, vagyis lusta arra, amihez nincsen kedve. Azon gondolkodik, miért kéne Önnek felkelnie az ágyból, mikor olyan finom a párnák és a meleg takaró között elterülve szunyókálni. Kicsit az az érzése, hogy sokszor piszkálják, pedig nem is adott rá okot.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Boldogsága és boldogulása a jó időzítésen és rendszerezésen alapszik. A kötelezettségek elvégzése utáni pihenés sorrendjét tartja a kötelezően betartandó menetrendnek. Aki rendet tart, az rendes életet is élhet. Szívesen fog szortírozni, takarítani, a nyári ruhákat a télikkel cserélni a szekrényében. Tisztaság és rend, ez a jelszó. Egyre vigyázzon, hogy a felsöprés ne legyen oly intenzív, hogy a családot is ideiglenesen lapátra teszi. Ha feladatokat oszt ki, vigyázzon, mert kissé éles lehet a nyelve, finomítson mondanivalóján.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Rendkívüli képességei vannak ahhoz, hogy saját szerencséjét aláássa. Próbáljon valahogy ügyelni arra, hogy a kínálkozó, rendkívül jó lehetőségeket ne szalassza el a túlgondolkodással, lustasággal, „mi lesz ha…” félelmeivel. Ugyan örül a sokféle felkérésnek, de amikor Önnek kell tennie, cselekednie az ügy érdekében, amolyan „tejbetök” módjára üldögél és néz a semmibe. Ez utóbbi hozzáállás miatt környezetét frusztrálttá és ingerlékennyé teszi. Ami jó ebben, hogy Ön annyira el van varázsolva, hogy sokszor ezt sem veszi észre.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Új dolgokon agyal. A munkája területén végez aknamunkát valamilyen nagyobb cél előkészítése érdekében. Zseniális ötletei támadhatnak, újszerű meglátása, gyors felfogóképessége kiválóan rendezi el dolgait úgy, hogy azok később sikert hozzanak. Az igazság az, hogy Önnek kifejezetten jól esik a munka, szívesen áldozza fel idejét és erejét. Egy fontos figyelmeztetés azonban látszódik a képletben, méghozzá egy elmúlt, régi dolog, régi sérelem felszámolásának időszerűsége. Abban az esetben, ha a múlton rágódik, borulhat a jelenben kapott energiák minősége. Engedje el, ami elmúlt!

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Úgy érezheti, hogyha Önön múlnának a dolgok, akkor minden a legnagyobb rendben lehetne. Kissé elvakítja az a szubjektív képzet, hogy mindig Önnek van igaza. Az élet talán épp ezért tör borsot az orra alá egy-két kellemetlen helyzettel, konfliktussal. A bosszúságok szerencsére hamar elmúlnak. Ha ki tud nézni saját világából és észreveszi, hogy más világok is léteznek, jól és ügyesen birkózhat meg a konfliktusokkal. Ön fényes és ragyogó, de ne értékelje túl, vagy ne helyezze mások fölé saját magát. Ez a kulcsa belső békéjének.

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Úgy tűnik, hogy önkezűleg adta át sorsának irányítását mások kezébe. Nagy valószínűséggel ezt a lépést nem tudatosan tette meg, mert kifejezetten zavarja, hogy a terheket és a felelősségvállalás mértékét környezete határozza meg. Azt kellene belátnia, hogy a döntést Ön hozta meg egyszer, ettől a ráeszméléstől oldódni fog a megkötések külső terhe. Tanulási időszaka folytatódik arra nézve, hogy hogyan tudja magát eladni a világ számára. Kissé szerencsétlennek látja dolgai alakulását, másokat pedig túlzottan szerencsésnek és sikeresnek tart. Lássa be ez nem az objektív látásmód.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Magányosnak érzi magát? Úgy tűnik, mintha igazi lénye egy lakatlan szigeten reménytelen füstjelekkel próbálná tudatni a világgal, hogy „itt vagyok, létezem”? Beleveti magát a pénzkeresés anyagias világába, és szinte mindent a kiadás és bevétel oszlopba rendszerez. Lehet, hogy ez valójában menekülés? Úgy gondolja, ha tényszerűen oszt-szoroz, a sikerhez vezető út zabolátlan lovainak gyeplőjét a kezében tartja, és így ki tudja kerülni a véletleneket. Megvetné már a földön a lábát, eredményeket szeretne látni a befektetett ötleteiből.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Elvesztette a határokat saját maga és a külvilág között. Azt ugyan érzi, hogy saját terveinek megvalósítását kívülről érik akadályoztatások, de érdemes lenne elgondolkodnia azon is, hogy ezek a külső akadályok valójában nem belülről teremtődtek-e egy korábbi döntése révén. Elfogadó- és befogadóképessége akkora, hogy határok nélkül szinte minden dolog belefér. Mégis az a feladat, hogy megpróbálja leválasztani magát a külső dolgokról még akkor is, ha csak homályos képzete van afelől, ki is Ön valójában. Nem elhagynia kell a külvilágot, csak definiálnia saját magát és mellé helyeznie azt, ami kint van.  

Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez