CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28803607
|
2011. március 9.
|
|
|
Hozzávalók: 80 dkg szeletelt felsál, fél dl olaj (zsír), 2 dl paradicsomlé, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 dkg liszt, 1 babérlevél, ecet, só, bors A húst lehártyázzuk, vékonyra kiverjük, besózzuk és forró olajon mindkét oldalát átsütjük, majd fedő alatt félpuhára pároljuk. A szeleteket kivesszük, a visszamaradt zsiradékban az apróra vágott hagymát megpirítjuk, liszttel meghintjük és felöntjük paradicsomlével. Beletesszük a babérlevelet, pár szem egész borsot, kávéskanálnyi ecetet, fokhagymát és kis vízzel felöntjük. A húst visszahelyezzük a mártásba, és egészen puhára pároljuk, kis vizet adagolva bele, ha kell. Makarónit adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|