CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007047
|
2011. május 18.
|
|
|
Hozzávalók: 60 dkg marhapacsni, 1 sárgarépa, 1 fej hagyma, 3 db kovászos (vagy ecetes) uborka, 1 teáskanál liszt, 1 doboz tejföl, 1 húsleveskocka, 1 késhegynyi bazsalikom és kakukkfű, 2 evőkanál olaj. Az ujjnyi vastagra vágott húst forró olajon megpirítjuk, hozzátesszük a lereszelt hagymát, és kicsit tovább sütjük. Belekeverjük a vékony csíkokra vágott sárgarépát, a fűszereket és kevés vízzel puhára pároljuk. Mikor már majdnem puha a hús, beleszeleteljük az uborkát, és készre főzzük. Tálalás előtt a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük a levét, párolt rizst adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|