CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961120
|
2011. június 15.
|
|
|
Hozzávalók: 2 db kígyóuborka, 2 tojás, liszt, morzsa, bors, só, olaj A magyar kígyóuborkát bátran meghámozzuk és 2 cm-es karikákra vágjuk, megborsozzuk, megsózzuk. A tojásokat felverjük egy kis tej hozzáadásával, és szűrőkanállal (nem egyenként) lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk, majd bő forró olajban kirántjuk. Rizst adunk mellé és majonézt. Majonéz: egy tojás sárgáját kis mustárral simára keverünk, majd olajat csepegtetve hozzá kevergetjük. Mikor az olaj egy részét felvette (nem válik szét), bátrabban csurgathatjuk bele, összesen kb. 1-1,5 dl-t. Sózzuk, cukrozzuk, és mustárt adunk még hozzá ízlés szerint, esetleg fehér borsot. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|