CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28661608
|
2011. augusztus 24.
|
|
|
Hozzávalók: 60 dkg sertésdagadó, 2 evőkanál reszelt torma, 3 evőkanál olaj, só, bors. A mártáshoz: 1 dl tejföl, 3 evőkanál ketchup, 1 kiskanál mustár, só, cukor Alaposan megmossuk a húst, majd szárazra töröljük. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd az egyik oldalára rákenjük a tormát. Szorosan összegöngyöljük, átkötözzük, az olajban körös-körül barnára sütjük. Fél liter vizet öntünk alá, és fedő alatt lassú tűzön másfél óráig pároljuk (amíg megpuhul). Kivesszük a lábasból a húst, levéhez keverjük a ketchupot, tejfölt, mustárt, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk, majd jól összeforraljuk. A húsról lebontjuk a kötözést, másfél centi vastag szeletekre vágva tálaljuk zsemlegombóccal, a mártást külön kínáljuk hozzá. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|