Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.11.29. hétfő
Taksony, Brenda
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22618623
   « Vissza

A sashalmi képviselő lett az egyik fővárosi alelnök

 « Portaszolgálat 
2011. szeptember 7.
 

 

dscf7822
 
Kovács Péter polgármester gratulál Vincze Ágnesnek

     Július közepén tartotta a Fidelitas az országos tisztújító küldöttgyűlését. A résztvevők ezen a rendezvényen elnököt és alelnököket választottak. Az elnöki feladatokkal 90 százalék feletti szavazataránnyal újabb két esztendőre Ágh Pétert, a korábbi elnököt bízták meg. Ez az eredmény várható volt, hisz Ágh Péter egyetlen jelölt volt erre a posztra. A Fidelitast 2009 óta vezető politikus a küldöttek által leadott 336 érvényes szavazatból 303-at megszerezve folytathatja munkáját az Fidesz ifjúsági társszervezetének élén. Ágh Péter a 2013-ig tartó elnöki ciklusban két feladatot tart kiemeltnek: az ifjúság érdekeinek megjelenését a kormányzati munkában és a szervezetépítés folytatását a Fidelitasban.
    A küldöttek ezt követően megválasztották az ifjúsági szervezet alelnökeit is. A korábbi alelnökök közül Böröcz László (Budapest), Kérdő Zsuzsa (Hajdú-Bihar), Mihalovics Péter (Veszprém), Vizin Tamás (Bács-Kiskun), Vörös Ádám (Jász-Nagykun-Szolnok) és Zsiga Marcell (Borsod-Abaúj-Zemplén) maradt posztján. Új alelnökké választották Balogh Gergelyt (Fejér), Domonyi Lászlót (Bács-Kiskun), Karácsony Ádámot (Pest), Király Erzsébetet (Budapest), Komár Gergőt (Somogy), Magera Tibort (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Oroján Sándort (Heves), Rónaszéki Nórát (Békés), Várfi Andrást (Békés) és Vincze Ágnest (Budapest).
    Vincze Ágnes május 15-én, Szatmáry Kristóf államtitkár lemondását követő időközi választás eredményeképpen lett a 4. számú (sashalmi) választási körzet önkormányzati képviselője. A fiatal képviselő 2004-ben lett tagja, majd szinte az első pillanattól kezdve az alelnöke a Fidelitas XVI. kerületi szervezetének. 2007-ben a szervezet elnökévé is megválasztották. Ezzel párhuzamosan 2008 óta alelnöke a budapesti Fidelitasnak is. 2009-ben többedmagával létrehozta a Fiatalok a Kertvárosért Egyesületet, az utóbbi időben pedig a Fejlődő Kertváros Program online részét működtette. Vincze Ágit januárban még egy megtiszteltetés érte: a helyi Fidesz szervezet tagjai ugyanis őt választották meg a (felnőtt) szervezet alelnökévé. (T)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. november 10.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez