CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007774
|
2011. szeptember 7.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús, 20 dkg sertésmáj, 5-6 szem paradicsom, 1 fej hagyma, zsír, só, bors, majoránna A húst összedolgozzuk a darált, vagy vékony csíkokra vágott májjal, sóval, őrölt borssal és egy csipet majoránnával. A masszát kizsírozott tepsibe terítjük, rátesszük a kb. 1 centisre szeletelt paradicsomot, arra a vékony szeletekre vágott hagymát. A tetejét kissé sózzuk. Előmelegített sütőben 20 percig alufóliával letakarva sütjük, majd kb. újabb 20 percig fólia nélkül. Körítésként rizst adunk mellé petrezselyemmel megszórva.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|