Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661628
   « Vissza

Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár a SYMA csarnokban – szeptember 23-25.

 « Portaszolgálat 
2011. szeptember 23.
 

h1 

h2 

 

A kelet, közép-európai régió meghatározó kertészeti kiállítása a Hortus Hungaricus. A 18 év alatt kialakult kiállítói tematika teszi a kiállítást kertészeti szakma és nagyközönség számára fontos találkozási ponttá, illetve kihagyhatatlan családi programmá.

 

·          A kiállítást a családokra hangoltuk. A számtalan kiállítási téma és program mellett, játszótér, gyermek játszósarok, gyermekmegőrző, vásár, látványos színpadi programokkal (pl.: Stihl Timbersports favágóverseny a nemzetközi megmérettetés versenyszámaival) várjuk és tesszük emlékezetes programmá a régió vezető kertészeti Kiállítását a Hortus Hungaricust a családok számára is.

 

·          A megnövekedett kiállítói és látogatói igények alapján a Budapest központjában található SYMA Rendezvényközpontot választottuk a rendezvény új helyszínének, kihasználva a profi kiállítási helyszín biztosította előnyöket és könnyed megközelíthetőséget.

 

·          A Magyar Kertépítő Verseny és Show mintakertjei közel 400 m2 felületen adnak ötleteket a kert szerelmeseinek.  A harmadik alkalommal megrendezett kiállításon mintegy 20 versenystanddal és 5-6 showstanddal készülnek a kertépítő szakma legjobbjai. Ha a kertünk kialakításával foglalkozunk, akkor itt a helyünk!

 

·          Folytatódik a sikeres Óvodás kertépítő verseny. Gyermekek egy magadott téma alapján álmodják meg a tökéletes kertet, melyet egy-egy minikertben életre is keltenek. A gyermeki fantázia kedves, meglepő és sokszor „ébresztő” versenymunkákat hoz létre.

 

·          A lakás belső tereinek dekorálása virágzó növényekkel, a versenyzők feladata a II. Interieur kiállításon. Mindannyian tudjuk, hogy a rohanó világukban mennyire fontos a feltöltődésre alkalmas otthon, az „élhető környezet” léte. A versenystandokon látható ötletek segítenek a saját életterünk kialakításában.

 

·          VII Hortus kupán a virágkötők versengnek. Míg ők a díjakért küzdenek, addig mi megcsodálhatjuk, hogy miből és miként lehet álomszép csokrokat, díszeket alkotni, mesterfokon. A kupák eddigi nyerteseiből több Európa bajnok került ki, mely példázza a megmérettetés szakmai színvonalát.

 

 

·          „Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”. Felméréseink mutatják, hogy a magyarok virághoz való kötődése különösen magas. A vágott virág és cserepes dísznövény forgalmazó termelő cégek lélegzetelállító standjai különleges élménnyel gazdagítanak. A terasz és balkonnövények kedvelői itt megtekinthetik a jövő évi újdonságokat.

 

·          Legnagyobb (több mint 1000 nm) felületen a díszfákat, díszcserjéket, évelőket láthatjuk teljes pompájában és robosztus méretében kiállításon.

 

 

·          A profi szakma gépei, kertészeti segédeszközei mellett a házi- és hobbikerthez szükséges berendezések is megtalálhatók.

 

·          Egyidejű kiállítás a Fundamenta lakásvásár, mely a közös belépővel gazdaságosan megtekinthető.

 

Bővebb információ:

www.hortushungaricus.hu

www.viragkiallitas.hu

+36 24 445 445

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez