Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.02.01. szerda
Ignác, Virgínia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26406073
   « Vissza

Újdonságok a számítástechnikában

 « Cikkek és hírek 
2011. november 15.
 

    Meglehetősen gyorsan fejlődik a számítástechnika és a különféle perifériák, a programok, s az internetes felhasználás is állandóan egyre nagyobb erőfeszítésre kényszeríti a régebbi géptípusokat. Aki megteheti, ezért nem is küszködik a régi gépével, hanem pár évente újabbat vásárol helyette. Nos, aki ezt a TZteam Számítástechnikai Szaküzletben teszi, számíthat arra, hogy régi gépét beszámítják a vételárba – és itt nem csak néhány éves masinákra kell gondolni, hanem a korosabbakra is. Ebben az üzletben (ahol egy igen jó szerviz is működik) nagyszerű kész gépeket is lehet vásárolni, de kérésre bármilyen konfigurációt összeállítanak, sőt azt teljesen készre is telepítik, akár felhasználói programokkal is – az pedig természetes, hogy az új gépre átteszik a régin lévő összes adatot, levelezést, címlistát, miegyebet, hogy a felhasználó a felgyorsult környezetben is azonnal otthon érezhesse magát.
     Aki szűkösebb anyagi forrásokkal rendelkezik, a használt, de megbízhatóan felújított képek közül válogathat. Laptopot már 30 ezer forinttól lehet vásárolni, internetezésre alkalmas komplett asztali gép monitorral, egérrel 25 ezer forinttól kapható. A használt gépekre fél év garanciát adnak.
     Megtekinthető viszont náluk egy vadonatúj, saját fejlesztésű gép, a TZteam Mini Média PC. Ez a komputer már a tévézés és az internetezés új dimenzióját valósítja meg, hihetetlen belső teljesítménnyel. A kicsi PC-be Core5 processzor, 8 Giga RAM, 64 bites operációs rendszer került, monitor helyett egy LCD vagy plazma tévét használ, és egyidőben 3-4 full HD felbontású film lejátszására képes, miközben még simán kezeli a levelezést, illetve (kis ablakban) futtatható a Word, és a lejátszás egyáltalán nem akadozik, a számítógép simán kezeli az egész hatalmas adatfolyamot.
     Hogy a szervizről is essen szó, ott az ingyenes kiszállási akció tovább folytatódik. Akinek valamilyen gondja van a számítógépével, mert az pl. lelassult, vagy furcsán viselkedik (esetleg vírusos lett), de a felhasználó nem ért hozzá, a szerviz szakembere (a Helyi Hírek teljes működési területén) kiszállási díj nélkül megy a helyszínre, és munkadíjat is csak akkor számít fel, ha helyben sikerült orvosolni a problémát. Ha alaposabb beavatkozást igényel a javítás, a gépet beszállítják a laborba, és akkor is csak a tényleges javítás díját kell megfizetni, szállítási/kiszállási díjat nem számítanak fel. (x)

  tz

TZteam, 1161 Bp. Rákóczi út 48.
Tel/fax:
406-4444, 30/989-2093
E-mail:
sales@tzteam.hu
Web.:
www.tzteam.hu
Nyitva: H-P 9-18, szo 9-13-ig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez