Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28780871
   « Vissza

Reiki – beavatás az egyetemes energiába

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2012. január 20.
 

 

reiki3

 

      Reiki I-es tanfolyamot tartunk a Napfény Központban 2012. február 12-én, vasárnap 10-17 óráig. A tanfolyamot Amar Pran (Széles Andor) Mester tartja, aki egy hiteles tanítványi láncolat avatott mestere. Egyéb más gyógyítói technikákban is jártas, behatóan tanulmányozza és alkalmazza a védikus Vasztu térrendezés tudományát, tibeti hangtálas technikával is rendszeresen gyógyít. Vallja, hogy Usui Mesternek köszönhető Reiki energia egy olyan egyetemes, univerzális, csodálatos gyógyító energia, amelyet a mai világban mindenkinek el kellene sajátítania, hogy életét jobbá, szebbé, egészségesebbé tegye. Az erre hivatottak pedig másokon is segíthetnek általa: embereken, állatokon, növényeken, minden élőlényen. De a Reiki energia használható ételünk-italunk energetizálására, a gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére, tértisztításra, felhasználásának lehetőségei végtelenek.
     Rengeteg gyógyítói energetikai rendszer létezik, amelyek használatát különböző tanfolyamokon el lehet sajátítani. Ezek között a Reiki igen előkelő helyet foglal el. A tradicionális Reiki nagyon finom és barátságos energiával rendelkezik. Ez az energia tiszta vonalon keresztül érkezik a közvetítő személyhez – illetve rajta keresztül a befogadó személyhez, ott is a legmegfelelőbb helyre fog áramolni az energia, akkor is, ha a közvetítő keze máshol van. Ezek az energiák egy magasabb intelligenciát képviselnek, ezért lehetséges a magasabb rendű működésük is.
     A Reiki tanfolyamon három fokozatban lehet beavatást nyerni az egyetemes energiába.
  

reiki_trening_1

 

     Az első tanfolyamon a tanítványok megismerkedhetnek a Reiki történetével, a csakrákkal és azok szerepével, az aurával, az energiával általában, a kezeléseknél használt kéztartásokkal, az önkezelés és mások kezelésének folyamatával. A tanfolyamon különböző tisztításokat is végzünk vezetett meditációban és hangtállal, mely módszerekkel a csakrák és egész energiarendszerünk megtisztul behangolódik, nyitottá válik az új energia befogadására. A második fokozatban elsajátított Reiki szimbólumok fokozzák az energia erejét, ezzel növelve a hatékonyságát. Bár titkosságukat elvesztették, viszont beavatás nélkül a használatuk nem lehetséges. A Reiki szimbólumok közül három a második Reiki szinten kerül átadásra, és ezeket használjuk többek között az energia távolba küldéséhez (távgyógyításhoz) érzelmi blokkok erőteljesebb feloldásához stb. További két szimbólumot a Reiki III. szinten, a „mester” szinten kapják meg a tanulók – bár, mesternek lenni nem a szintektől függ, az annál sokkal összetettebb dolog… Az itt kapott szimbólum annyira felerősíti az energiaáramlást a tanítványban, hogy ezáltal sokkal rövidebb idő alatt sokkal hatékonyabb energiaátadás lehetséges – ugyanis ahogy követik egymást az egyre magasabb szintű beavatások, egyre szélesedik a beavatott tanítvány Reiki csatornája.
     A Napfény Központban mindhárom fokozat elsajátítására lehetőség van, mivel Széles Andor (Amar Pran) Reiki Mesterünk ezek átadására felhatalmazást kapott az ő Mesterétől.
     Várjuk mindazok jelentkezését, akik érdeklődnek e csodálatos gyógyító energia iránt, és szeretnének beavatást kapni használatába. Az I-es tanfolyam díja 10.000 Ft. Azokat is várjuk, akik már avatottak, de szívesen rész vennének tanfolyamunkon, és egy behangoló avatáson (ők 50% kedvezménnyel ismételhetnek).

Napfény Központ, 1162 Bp. Hermina út 16. A tanfolyamra bejelentkezés: 06-20-412-6353, vagy e-mail: napfenykozpont@gmail.com (Névvel és telefonszámmal)
 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez