CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28663949
|
2012. március 8.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta, fél kg lapocka, 30 dkg velő, 1-1 szál véres és májas hurka, fél kg rizs, fél liter tejföl, cukor, bors, só, zsír, 1 szál füstölt kolbász A káposztát egy teáskanálnyi pirított cukron puhára pároljuk. A lapockát szeletekre vágva kissé megsózzuk, mindkét oldalát átsütjük és apró kockákra vágjuk. A velőt leforrázzuk, megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. A rizst majdnem puhára pároljuk, a káposztát négy részre adagoljuk. Kizsírozott tűzálló tálba elterítünk egy adag káposztát, rá egy réteg felkarikázott kolbászt, egy réteg felkarikázott hurkát vegyesen, egy réteg húst. Megtejfölözzük, erre káposzta jön, arra a velő, megint hurka, kolbász, káposzta, tejföl. Meglocsoljuk a hús levével, rátesszük a maradék húst, kolbászt, hurkát, rizst. Ráterítjük a maradék káposztát, meglocsoljuk zsírral és tejföllel. Kb. fél óra alatt forró sütőben pirosra sütjük a tetejét.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|