Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.12.11. szerda
Árpád
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 16023236
   « Vissza

IFF Nyelviskola – ahol élmény a tanulás!

 « Cikkek és hírek 
2012. március 8.
 

 img_2068_dxo
     Az IFF Nyelviskola kis létszámú angol nyelvi foglalkozásait anyanyelvű tanárok és anyanyelvi szinten beszélő nyelvtanárok tartják a londoni Mansfield-House által kidolgozott Full Immersion módszerrel. A nyelvtanulás szituációs gyakorlatokra épül, és a természetes nyelvtanulás fázisait követi. Azáltal, hogy a diákok úgy tanulják a nyelvet, mint ahogy a saját anyanyelvüket is elsajátították, jóval hamarabb elkezdenek angol nyelven kommunikálni, mivel a hangsúly nem a nyelvtani szabályokon, hanem a félelmektől mentes, szabad nyelvhasználaton van.
    A gyakorlatban alkalmazott nyelvhasználat könnyedebbé teszi a nyelvtani szabályok rögzítését, és így a nyelvvizsgára való felkészítés is gyorsabb, hatékonyabb, illetve annak sikeresebb megszerzését biztosítja, mint a hagyományos módszertani eszközökkel felépített nyelvoktatás.
      A tökéletes angol kiejtés elsajátítását az IFF Nyelviskola multimédiás számítógépekkel felszerelt nyelvi laborja, speciális oktatási segédeszközei biztosítják. Az itt használt – az IFF Nyelviskola által a kezdő nyelvtanulók számára kifejlesztett – interaktív nyelvoktató szoftver a tanulás legnehezebb és legunalmasabb részét teszi könnyedebbé és ez által hatékonyabbá: a szótanulást. A képeken, filmbejátszásokon, animációkon keresztül az új szavak és jelentéseik egyszerre rögzülnek, ami egyben szükségtelenné teszi az új szavak lefordítását, mely az alapvető gátja az idegen nyelven történő gondolkodás kialakulásának.
    Az oktatók nagy része akkreditált vizsgáztatóként nyelvvizsgáztatásban is aktívan részt vesz, így a nyelvvizsgákra való felkészítést is szakértőként végzik. Az IFF Nyelviskola a BME Nyelvvizsgaközpont szerződéses partnere, így a BME nyelvvizsgákra való felkészülésen kívül a vizsgákra való jelentkezésben is a hallgatók segítségére állnak.
     Az IFF Nyelviskola FLL (First Language-like Learning) módszere lehetővé teszi az angol nyelv élvezetes, szórakoztató elsajátítását: a diákok természetes módon tanulják a nyelvet, illetve vizuális szemléltető eszközök széles tárházával, a diákok teljes fizikai bevonásával kapják meg az anyagot.

 img_4738


     Budapesten több kerületben is indít az IFF Nyelviskola tavaszi, illetve nyári angol nyelvtanfolyamokat. A tavaszi tanfolyamok a következő helyeken indulnak: Út a Harmadik Évezredbe szakiskola (XVI. kerület, Sasvár u. – képünkön), Drégelyvár Oktatási Központ (XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor), Mester utcai Oktatóterem (IX. ker.), Árpád utcai oktatóterem (IV. ker.), Vörösmarty M. Gimnázium (XVIII. ker.). A nyelvtanfolyamok 5 hónaposak, heti 2 alkalommal 2x45 perces tanórákból épülnek fel, illetve – elfoglaltabb nyelvtanulók számára – szerveznek heti egy alkalommal 4x45 perces tanórákból álló kurzusokat is.

Jelentkezni és érdeklődni lehet a 06-30/870-2830-as számon (hétfőtől péntekig 11-től 20 óráig) vagy a www.iffnyelviskola.hu internetes oldalon az online jelentkezés menüpontban. 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Legutóbbi lapszámunk - 2019. december 11.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez