Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.11.29. hétfő
Taksony, Brenda
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22612969
   « Vissza

Programok a Napfény Központban

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2012. március 22.
 

 

napocska

• KezDd a hetet JÓGÁVAL! Tradicionális (Hatha) jóga FOGLALKOZÁST INDÍTOTTUNK hétfő reggel 7.30-9.00 óráig, melyre várunk szeretettel, ha szeretnéd az új hét kezdetén tested-lelked ápolni egy kicsit. Átmozgatjuk, felfrissítjük izmainkat, izületeinket, a légzésre figyelve a mozgás szinkronjában életerővel töltjük fel energiarendszerünket. Idegrendszerünk erősödik, egyben kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz, a testtudatunk fejlődik. De a jóga célja nem csupán az egészség fenntartása, javítása. Vajójában egy nagy utazás, út önmagunkhoz, az igazi önvalónkhoz, mely nem azonos a fizikai testtünkkel... Jógázhatsz még nálunk minden szerdán 09-10.30, csütörtökön 18.30-20-ig – Vezeti Szőke Kati
• REIKI KLUBOT INDÍTUNK április második felében mindazok számára, akik elvégezték a Reiki valamely fokozatát, és szeretnék tapasztalataikat megosztani másokkal, kérdéseikre választ kapni, és gyakorolni együtt e csodálatos energaia átadásának technikáját. Mesterünk – Széles Andor (Amar Pran) minden alkalommal új információkat oszt meg velünk a Reikivel és energiarendszerünkkel kapcsolatban. Ha hozol magaddal egy embert, Te féláron vehetsz rész a klubfoglalkozáson! A foglalkozás vasárnap délutáni időszakban lesz, a pontos időpontról érdeklődj telefonon!
A programokra előzetes jelentkezés telefonon: 06-20-412-6353, e-mail: napfenykozpont@gmail.com • Cím: 1162 Hermina út 16.

Újra Reiki I tanfolyamot tartunk március 25-én, vasárnap 10-18 óráig a Napfény Központban. A tanfolyamot Amar Pran (Széles Andor) Mester tartja, aki egy hiteles tanítványi láncolat avatott mestere, aki más gyógyítói technikákban is jártas. Vallja, hogy az Usui Mesternek köszönhető Reiki energia az ember életét jobbá, szebbé, egészségesebbé teheti, az erre hivatottak pedig másokon is segíthetnek általa: embereken, állatokon, növényeken, minden élőlényen. De a Reiki energia használható ételünk-italunk energetizálására, a gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére, tértisztításra, felhasználásának lehetőségei végtelenek. A Reiki I. tanfolyamon a tanítványok megismerkedhetnek a Reiki történetével, a csakrákkal és azok szerepével, az aurával, az energiával általában, a kezeléseknél használt kéztartásokkal, az önkezelés és mások kezelésének folyamatával. A tanfolyamon különböző tisztításokat is végzünk vezetett meditációban és hangtállal, mely módszerekkel a csakrák és egész energiarendszerünk megtisztul behangolódik, nyitottá válik az új energia befogadására. Várunk minden érdeklődőt! (Díja: Reiki I – 10.000 Ft) Azokat is várjuk, akik már avatottak, de szívesen rész vennének tanfolyamunkon, és egy behangoló avatáson (ők 50% kedvezménnyel ismételhetnek).
Jelentkezni lehet: 06-20-412-6353, napfenykozpont@gmail.com

 

  20110127_zumba_2010

ZUMBA Mindenkinek a Napfény Mozgásstúdióban Rákosszentmihályon, a Hermina út 16. szám alatt.
Zumba Fitness órákat tartunk hétfőn, szerdán és pénteken 19-tól 20 óráig. Zumba Toning szerdán és pénteken 18-tól 19 óráig, kedden és pénteken délelőtt 9-től 10 óráig. ZUMBA Kismamáknak kedden 18-tól 19 óráig, ZUMBA Gyerekeknek csütörtökön 16.30-tól 17.30-ig.
Cím: 1162 Bp. Hermina út 16. • Tel: 06-70-612-9516
www.napfenymozgasstudio.hu • Keress a Facebookon is

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. november 10.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez