CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961307
|
2012. április 18.
|
|
|
Hozzávalók: 60 dkg rostélyos, 30 dkg vegyes zöldség, 20 dkg krumpli, 1 dl tejföl, 2 dkg liszt, 1 késhegynyi pirospaprika, só, olaj, petrezselyem A felszeletelt rostélyost kiverjük, és kevés olajon félpuhára pároljuk. A vegyes zöldséget, krumplit felkarikázva a húsra rakjuk, megsózzuk, majd kevés vízzel felengedve tovább pároljuk fedő alatt. Amikor már egészen puha a hús és a zöldség, zsírjára sütjük. Megszórjuk liszttel, pirospaprikával, meglocsoljuk a tejföllel és felforraljuk. Párolt rizst adunk körítésként, amit megszórunk apróra vágott petrezselyemlevéllel.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|