Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658898
   « Vissza

Szentmihályi Egészségközpont nyílt a Csömöri úton

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2012. november 16.
 

Megnyitott a Csömöri út 206. szám alatt a Szentmihályi Egészségközpont, amely egy egyedülálló Szolgálati Egészségmegőrző Rendszer első állomása. Rövidítése: SZER – amely egyben a legrégibb magyar szógyök –, tartalmáról és tevékenységéről a weblapjukon olvashatnak részletesen: www.szer.lapunk.hu

kepfile


    A központ tulajdonosa és vezetője ’Dr Kemenyeczky Edit, aki a parabolikus doktori (vital) cím tulajdonosa. Elhivatott képviselője a természetes gyógymódoknak, 18 éve foglalkozik gyógynövényekkel és alkalmazza a gyakorlatban ezek jótékony hatásait. Legfontosabb irányelve, hogy a természet ereje gyógyít. Folyamatosan képzi magát mint természetgyógyász, s a különféle masszázsfajtákat (mint például ajurvéda) és a radiesztéziát is hatékonyan alkalmazza a napi gyógyító gyakorlatában az egészségmegőrzés és az emberek közérzetének javítása érdekében. Foglalkozik még a tradicionális csontkovácsoláson belül a lágy csontkovácsolással is, valamit munkája során a tradicionális kínai gyógyászat alapelveit sikeresen ötvözi a szintén többezer éves védikus gyógyászat elveivel. Kemenyeczky Edit mesél lapunknak szemléletükről, tevékenységükről.
   – A médiában is egyre többet foglalkoznak a különböző betegségekkel, a kezelésekkel, és az egészségmegőrzés fontosságával. Szaporodnak a modern állapotfelmérő berendezések, és ha kiderül egy elváltozás, kialakult a betegség, kezdődhet a kezelés. Szemléletünk szerint ez csupán tűzoltás: jól néznénk ki, ha akkor akarnánk biztosítást kötni, ha már kigyulladt a ház…
Szakembereink, természetgyógyászaink több évtizedes tapasztalattal, és komoly gyakorlati eredményekkel rendelkeznek. Összefogásunk és együttműködésünk célja az egészség megőrzése, illetve a már kialakult betegség esetén a gyógyulás folyamatának segítése, a súlyosabb krónikus vagy akut betegségek kivédése s az egészség visszaszerzése érdekében. Szakmai  tudásunk birtokában mindent megteszünk, hogy a „nem ártani” (ahimszá) elvet követve segítsünk a hozzánk fordulóknak – ez az elv a természetgyógyász esküben is szerepel – egészségük visszaszerzésében és megtartásában.
    – Mit várhat, aki bejön ebbe az egészségközpontba? Családias légkör keretében először elbeszélgetünk a hozzánk fordulókkal. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot és a kölcsönös bizalmat, hiszen erre alapszik az egész Szolgálati Egészségmegőrző Rendszer, amit kialakítottunk.
    Alapos állapotfelméréssel kezdjük, egy többezer éves módszer alapján, amely Kínai-Hun-Mongol gyógyászat elvein alapszik, és távol-keleten háromezer éve alkalmazzák. A tünetek és az állapotfelmérés alapján egy kezelési tervet készítünk. Ennek fontos része az életmódbeli és a táplálkozással kapcsolatos tapasztalatok megbeszélése. Amennyiben szükséges, személyre szóló gyógytea-keveréket állítok össze – fitoterapeutaként. Bár szentmihályi központunk új, mindegyik munkatársunk több évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az egészségmegőrzés tekintetében.
    Nagyon sok a mozgásszervi, és a nyirokkeringés elégtelensége miatti panaszokkal élő ember. Ezeket a problémákat a közérzetjavító masszázsokkal, tornával, mozgással szépen lehet javítani. Természetesen az életmódváltással lehet igazi, tartós eredményt elérni, tehát nagyon sok függ az illető személy hozzáállásától, hogy milyen mértékű változást hajlandó beiktatni az életébe saját egészsége érdekében.
     Az eddigi gyakorlattól eltérően szolgálati rendszerünk keretében egy folyamatos kapcsolatot alakítunk ki azokkal, akik igénylik. Folyamatosan figyelemmel kísérve az egészségi állapotot, meg tudjuk tenni a szükséges preventív intézkedéseket még a betegség kialakulása előtt – ezt rendszeres konzultáció segítségével, szolgálati rendszer keretein belül tudjuk biztosítani. Mi ugyanis nem szolgáltatunk – ennél többet jelent számunkra az ember – szolgálunk.
Milyen korosztályt érint ez a szolgálati rendszer? Nem korosztályhoz kötődik, mindenkit, akinek fontos a betegségek megelőzése, és szeretne tagja lenni egészségmegőrző rendszerünknek, szeretettel várjuk, akár családjával együtt!
     Természetesen várunk szeretettel mindenkit, aki egy kellemes, főleg méregtelenítő, nyirok-masszázsra vágyik, vagy mozgásszervi problémája van – dereka, háta vagy a térde fáj, látogasson meg minket! Csak természetes módszereket alkalmazunk. Szeretnénk segíteni abban, hogy az emberek megelőzhessék a betegségeiket, illetve könnyen leküzdhessék azokat!

 GYÓGYULJON KOCKÁZATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!

kepfile

Szentmihályi Egészségközpont • 1162 Csömöri út 206.
Tel: 405-0900, 06-20-430-9999 • www.szer.lapunk.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez