Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28664717
   « Vissza

Szavanna Szépségszalon és Egészségcentrum

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2013. január 24.
 

kepfile

A cikk felmutatójának 10% kedvezmény bármely szolgáltatásból   

    A régi név új külsőt és belsőt takar: a Szavanna Szalon megújulva várja kedves vendégeit az Erzsébet-ligetben, a színház mögötti játszótér mellett. A kellemes környezetben álló mintegy 200 négyzetméteres épületben a modern natúr szépségápolás mellett helyet kaptak az alternatív gyógyászati kezelések is, mivel az új vezetés különös hangsúlyt fektet a szép külsőben rejlő egészséges test és lélek harmóniájára. Jól képzett, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek várják a kedves vendégeket, akik folyamatosan fejlesztik tudásukat, eszköztárukat, keresik az újdonságokat, és minden kreativitásukkal a vendégek elégedettségéért dolgoznak.
    Ép testben ép lélek! A szép külsőben rejlő egészséges test és lélek harmóniája érdekében alternatív gyó­gyá­szati kezelések is helyet kaptak a szalonban. Ezen kezelések az orvosi kezelések mellett, azok támogatásával segítik az egészség visszaállítását oly módon, hogy beindítják a szervezet öngyógyító képességét. Ezek a szelíd módszerek hosszabb távon, de tartósan hatnak, és kiválóan alkalmazhatók a betegség megelőzésében.
   A fülakupunktúra során a mikrorendszereken keresztül az egész szervezetre hathatunk, előnyei a gyors reakció, rögzíthető tapasz, más módszerekkel egyidejűleg alkalmazható.
A pulzáló mágnesterápia során az orvostechnikai készülék a mágnesterápia és a biorezonancia kombinációjával hat az Ön szervezetére. Főbb alkalmazási területei: agyvérzés, stroke, bénulás, allergia, immunbetegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás, érszűkület, érelmeszesedés, gerincsérv, stb.
     A Soft Laser Therapy (SLT) kezelés gyors eredményt, fájdalommentes kezelést nyújt mellékhatások nélkül az alábbi területeken: lábszárfekély, felfekvés, herpes, különböző fájdalmak és gyulladások, kopaszodás, sportsérülések, nátha és szénanátha.
    A nyirokmasszázs során a nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Elvezeti a nyirok folyadékot. Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Hat a vénákra is. Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, mérsékli a cellulitot.
  Reflexológiával, fito­terá­piá­val és természetes gyógymódok tanácsadással is segítjük a vendégek egészségének megőrzését és közérzetük javítását. Szükség esetén Schüssler sókat és Bach virág cseppeket is ajánlunk, ezzel is segítve az esetleges életmódváltást. Testünk teljes felületén megtalálhatók a reflexzónák, így pld. a lábon, kézen, fülön, skalpon, arcon, nyelven stb. A legelterjedtebb ezen területek kezelése közül a talpmasszírozás, mely az egyik legrégebbi és leghatékonyabban alkalmazható zónaterápia. A talpon és lábfejen megtalálható a test összes szervének, szervrendszerének megfelelő pont illetve zóna, melyen keresztül hatást gyakorolhatunk a vele kapcsolatban álló testrészre, beindíthatjuk az öngyógyító mechanizmust, ezzel visszaállítva a terület egészségét.
  Dr. Eric Pearl amerikai orvos módszere a kapcsolatteremtő gyógyítás (Reconnective healing-The reconnection) mely magas szintű, energiaalapú gyógyulás lehetőségét adja kezünkbe. Elsődleges hatása a stresszoldás és a fizikai közérzet javítása, energiaszintünk emelése. A szervezet egyensúlyát hivatott visszaállítani, kihat érzelmi életünkre és gondolkodásunkra is, vagyis test, lélek, szellem szinten hat. „Ha szerencsés vagy, gyó­gyu­lásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál – olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat.” (Dr. Eric Pearl) Most bevezető áron Szála Gabriellánál (t.: 30/510-8588, 70/523-6844) 10.000 Ft helyett 6.000 Ft
     A családállítás módszere megértést, elfogadást, másfajta gondolkodást eredményez, ezáltal hat szervezetünkre és környezetünkre egyaránt. A családon belül felbomlott hierarchia visszaállításával nagy lépést tehetünk gyógyulásunk felé. Javulást hozhat: stressz esetén, párkapcsolati problémák, viselkedési, tanulási zavarok, rendszeresen visszatérő problémák esetén is.
   Az energia alapú technikák a szervezet öngyógyító mechanizmusát segítik, nincs mellékhatásuk. A bőr fiatalságának visszaállítása érdekében orvos-kozmetikai kezelések is a vendégek rendelkezésére állnak.
     Az orvos-kozmetikai kezelések között megtalálható a kollagén indukciós kezelés (Dermaroller), mely a esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike, és a lézeres tű nélküli mezoterápia valamint Beta-hydroxy savval végzett hámlasztás.
   A kozmetikában megtalálhatóak mind a magas színvonalú natúr kozmetikai termékek, mind a luxus és a hagyományos kezelések, szempilla göndörítés, 3D szempilla hosszabbítás, hagyományos és cukorpasztás szőrtelenítés , végleges (tartós) szőrtelenítés, az arcfiatalítás és a hámlasztások, valamint a Take Ten.
     A fodrászatban magasan képzett, kreatív fodrászok várják kedves vendégeiket a legújabb technológiák alapos  ismeretével és alkalmazásával, személyre szabott tanácsadással, luxus hajszerkezet megújító kezelésekkel, meleg ollós hajvágással.
    A szép kéz és köröm az ápolt külső megjelenés egyik legfontosabb eszköze. A szalonban megtalálható a műköröm – manikűr – gyógypedikűr is. A szép és ápolt kézért parafinos kézápolást, valamint a kéz bőrének ránctalanítását is megtalálja szolgáltatások között, a körmöt színes zselével, gél-lakkal és airbrush-sal is díszíthetik.
     A szalonban nagy hangsúlyt fektetnek az alakformálásra és a cellulitkezelésre is. A méltán népszerű OTO Flabélos és Chili edzőgéppel bizonyított eredményeket lehet elérni fiataloknak és idősebbeknek is egyaránt napi 10 perc alatt. A kerületben legkedvezőbb áron, 5 900 Ft-ért kapható a 30 napos korlátlan bérlet, mely napi 10 perc edzést foglal magában.
     A még hatékonyabb, gyorsabb fogyás és cellulitkezelés érdekében a vendégek rendelkezésére áll az Alpha Spa terápiás rendszer is. Az edzésen és az Alpha Spa kezelésen elért eredményt a helyszínen végzett állapot és testzsírmérésen ellenőrizheti, illetve a még hatékonyabb fogyás érdekében kaphat tanácsot.
     A lazítani vágyó vendégeket gyógy-masszázzsal, frissítő masszázzsal várjuk.
    A szalonban igen kedvelt a régóta bevezetett nyugdíjas nap, mely során minden hónap első hétfő és kedd délelőtt nyugdíjas vendégek 10% kedvezményt kapnak a szolgáltatásokból.

Elérhetőségünk: Szavanna Szépségszalon és Egészségcentrum
1165 Bp. Hunyadvár u. 43/E (az Erzsébet-ligeti színház mögött)
Tel.: 403-1191, 70/77-77-457• www.szavannaszalon.hu
Nyitva tartás: H-P 8-20-ig, szombat: bejelentkezésre

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez