Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.18. csütörtök
Andrea, Ilma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28768532
   « Vissza

Horoszkóp (február 22-től március 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. február 20.
 


 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Február közepén időszerű lenne egy hosszú hétvégés pihenést tartania, vegye ki a hétvégéhez szabadságként a pénteket, vagy a hétfőt, így kényelmesen fel tud majd töltődni. Ha nem így tesz, kényszerpihenőt „rendelhet el a sors”, így mindenképp érdemes előbb megtennie az Ön számára kedvező lépéseket. Természetesen számíthat a munkatársak, vagy az alkalmazottak körében némi rosszalló tekintetre – egy hölgy személye látszódik a képletben –, aki fejcsóválva nem örül az Ön távollétének. Álmatlanság gyötörheti, illetve alapvetően felszínesebben alszik a megszokottnál. A bolygók azt üzenik, hogy semmi más dolga nincs, csak az álmaira való odafigyelés.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
A Bikák számára az élet, az emberi kapcsolatok területén hozhat nagy felismeréseket. Rádöbbenhetnek arra, hogy talán a kapcsolataik során túlzottan nagyra lövik fel az igényeket, vagyis annyira idealisztikus és olykor naiv elképzeléseik lehetnek bizonyos emberekről, hogy ezzel természetes módon a jövőbeli csalódás felé veszik az irányt. A csalódások pedig mély sebeket ejthetnek. Ez a hónap a hibák elfogadásáról szól, méghozzá úgy, hogy át kell gondolniuk egy-egy személy az Ön életében miért viselkedett úgy, ahogy. Miből táplálkozott az esetleges haragja, neheztelése stb.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
A szótlanság hava lesz az Ikrek számára a Halak-hava. Ez egy Ikrek-jegyű személynek nem is olyan könnyű feladat. Többféle módon jelentkezhet be az életébe a szavak hiányának időszaka. Lehet, hogy egyszerűen annyi papírmunkája, vagy elvégzendő feladata lesz, hogy ideje sem jut a cseverészésre. Az is lehet, hogy egy enyhébb megfázás miatt inkább kíméli, mint használja majd a hangszálait. Bárhogy is történjék, jelen esetben a hallgatás tud a legtöbbet adni az Ön boldogulásához. Tanuljon meg csendben maradni!
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A Halak-havának képlete az Ön számára mély üzenettel bír. Azt mondják a bolygók, hogy szükséges most átgondolnia, kiket veszített már el (akár haláleset, akár szakítás) kapcsán, mert a fel nem oldozott kötelékek terhe által sajnos túl sok energiát köt le a fájó dolgok elzárására. Az égi segítség most segíteni tud és megkönnyíti a feloldozást a cipelt terhek alól, ha Ön képes szembenézni az elvesztés tényével. Lehet, hogy itt az ideje keresnie egy lélekgyógyászt, vagy egy csoportot, ahol gyakorlati segítséget kaphat. Egy jóbarát segítő beszélgetése is nagyszerű eredményeket hozhat!
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Kissé hitehagyott állapotban van. Ez azt jelenti, hogy vannak bizonyos részei az életének, melyeket szívesen elfelejtene, ugyanakkor megoldani nem tudja, mert úgy érzi képtelenség feloldani ezeket a szövevényes kapcsolatokat, helyzeteket. Beszélni sem igazán tud ezekről a nehézségekről, mert vagy a hallgatóság nincs meg hozzá, vagy alapvetően túlzottan szégyelli az adott dolog megvitatását. Mindenesetre jót tenne Önnek, ha csak és kizárólag magában elő merne rukkolni az igazsággal és képes lenne hang nélkül (csak belül) kimondani, hogy vannak nehézségek, melyekkel nem tud mit kezdeni. A tehetetlenség érzésének elismerése képes megoldást hozni!
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A „Ne szólj szám, nem fáj fejem” közmondás rendkívüli módon igaz az Ön helyzetére. Amit most nem mond ki, abból nem lesz hosszadalmas, szubjektív igazságokat feszegető procedúra. Alapvetően vigyáznia kell minden egyes kimondott szóval, mert jogi következményekre is számíthat, ha nem jó helyen adja el az Ön által vélt, vagy valós „igazságot”. Az őszinteség jelen esetben merüljön ki abban, hogy ha valami nem tetszetős az Ön számára, akkor inkább otthagyja az adott helyzetet és nem reflektál rá.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ideákat kerget és valljuk be őszintén, ezeknek a tökéletes képeknek, melyek a fejében olyan jól mutatnak, nincs helye a valóságban. Meg kell most tanulnia megszeretni azt, ami van, vagyis a valóságot. El kell kezdenie az elmúlt nehezebb időszak után újra célokat kitűzni és tervezgetni, de csak a realitás keretein belül. A tökéletességet hagyja meg csupán az álmodozásnak és tegyen különbséget az álomvilág és a földi lét valósága között. Higgye el, hogy az élet szép és azzá is fog válni az Ön számára is!
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
A párkapcsolat és a karrier jelen esetben egymásnak ellentétes oldalán állnak. Ha otthon van a családjával, a szerelmével, szeretteivel, akkor azon gondolkodik, hogy mennyi mindent kellene még elrendeznie és megoldania a munkahelyén. Ha pedig a feladatok sokaságát próbálja rendezni a munka területén, a családja hiányolja. Nem nagyon tudja, hogy mi lenne az aranyközépút, hiszen Ön bármibe is kezd, bármit is csinál, azt maximálisan tökéletesen kívánja megoldani. Jelen esetben talán épp ezt az aranyközepet kéne mégis megkeresnie és néha-néha félbe kellene hagynia a dolgokat!
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
A Halak-havának képlete és szoros kapcsolatban álló férfi és nő haragosát mutatja, pontosabban inkább Ön neheztel erre a két emberre. Lehet, hogy ideje lenne tisztázni a nézeteltéréseket, sőt az is lehet, hogy csak Önben feszülnek ellentétek velük kapcsolatban és nem is tudják, hogy „problémát” okoznak. A helyzet tisztázása, az érzelmek feltárása és megoldására van most szükség, megfelelően megválasztott hangsúllyal és szavakkal. Az érzelmeinek kikommunikálásában segítse a józan esze, így hozhat nyugalmat és békét az életébe.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Segítő jobbot nyújt munkatársainak, méghozzá úgy, hogy nem is tudja, mekkora segítséget tudott adni. A háttérben tehát Ön felé lekötelezett lehet az a pár ember, akiknek segített. Ez a „jó pont” később a hasznára is válhat, ha majd Önnek kell segítséget kérnie. Ügyes és kreatív találékonyságával rendkívüli megoldásokat adhat a felmerülő problémákra, ha valamit nem tud megoldani, nem adja fel, hanem addig-addig keresi és kutatja a helyes utat, míg megoldásra lel. Dolgos hónapra számíthat sikerekkel és eredményekkel, elégedett lehet a Halak-havában.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Ön dönt, hogy kellemessé vagy kellemetlenné teszi a Halak-havát saját maga számára. A nehezebb út az, ha a félig üres poharat nézve újra és újra energetizálja a „rosszat”, vagyis csak és kizárólag a nehézségekre, a hiányokra koncentrál. A másik út a tudatos teremtés útja, ami azt jelenti, hogy képes átgondolni, egy döntés milyen következményekkel jár. Átnézni az eddigi döntéseinek helyességét – vagyis mélyre ás – és ha valamely út jelen esetben már idejét múlta, akkor képes mást választani, vagyis változtatni. Jelen esetben nagyszerű dolgok teremtésére képes, használja ki ez utóbbi verziót saját sorsának alakításánál.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Kettősség jellemzi az Ön számára a Halak-havát. Egyik nap így, másik nap úgy érzi magát. Billeg a hajója az élet tengerén. Ha az eszével értékeli az eredményeket, ne keseredjen el, hogy csak keveset tud felmutatni. Mint azt már írtam, nagy dolgokat hoz Önnek a jövő, sőt a Neptunusz a Halakban már elkezdte megalapozni az Ön sikereit. Egyelőre nincs más dolga, mint minden egyes racionális történést az életében átnézni és átgondolni, mi mire jó, mi miért történt. Simogassa meg a saját fejecskéjét, mert nagyszerű teremtőképessége most működik!
                                                                                

                                                                                                                                  Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez