Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.10.25. hétfő
Blanka, Bianka
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22402082
   « Vissza

Keresik a késes rablót

 « Rendőrségi hírek 
2013. február 21.
 


      A Zuglói Rendőrkapitányság rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat. A gyanú szerint az elkövető február 5-én 19 óra körüli időben az Örs Vezér téren, a HÉV megálló melletti taxis droszton parkoló gépjárműbe beült, az autó sofőrjétől az értékeit követelte, majd amikor az megtagadta az átadását, a nála lévő konyhakéssel nyomatékosítva a követelését egy alkalommal jó mélyen megszúrta a sértett jobb combját. A sértett ekkor átadta a nála lévő 17 000 Ft készpénzt, majd az elkövető elmenekült.
     A térfigyelő kamera felvételei alapján az elkövető körülbelül 25-30 év körüli, 185-190 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű férfi, aki a bűncselekmény idején sötét nadrágot és sötét kapucnis pulóvert viselt.
      A rendőrség kéri, hogy, aki a bűncselekményről, illetve a fényképen látható személyről, tartózkodási helyéről érdemleges adattal, információval rendelkezik, az hívja a 061/461-8150-es vagy a 112-es telefonszámot vagy tegyen bejelentést a telefontanú 06-08-555-111 ingyenesen hívható telefonszámon.
       A tettes forró nyomon történő elfogását nehezítette, hogy mielőtt kiszállt volna az autóból, megrongálta a taxis rádióját. A sérült ennek ellenére megpróbálta felhívni a 112-t, ám az folyamatosan foglaltat jelzett neki. Ekkor a diszpécserszolgálatának jelezte az esetet, ahonnan szintén a 112-t értesítették. Az ügyeletes azonban azt javasolta, hogy a diszpécserszolgálat maga próbálja meg utolérni a mentőket, mondván, „neki sem veszik fel előbb a telefont.” A belső rádiós vonalon keresztül a többi taxis is értesült az esetről, akik kollégájukkal szolidaritást vállalva azonnal a helyszínre siettek. A sérültet ők látták el úgy, hogy a mentők kiérkezéséig a férfi lábán nyomókötést alkalmaztak. A budapesti rendőr-főkapitány az ügyben fegyelmi vizsgálatot rendelt el. A tettesről az Örs vezér téri térfigyelő kamerák felvételt készítettek, ez alapján keresi őt a rendőrség.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. október 13.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez