Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.01.27. péntek
Angelika, Angyalka
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26366711
   « Vissza

Önkormányzati kulturális és sport pályázatok

 « Cikkek és hírek 
2013. március 21.
 

     Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Kulturális és Sport Bizottsága a kerületben 2013. évben megvalósuló, a kerület közművelődéséhez kapcsolódó programok támogatására pályázatot ír ki.
     Pályázhatnak: a XVI. kerületben működő intézmények, egyesületek, civil szervezetek, alapítványok, valamint XVI. kerületi lakhellyel rendelkező magánszemélyek.
     A rendelkezésre álló pályázati forrás összege:  XVI. kerületi intézmények pályázati kerete: 1,3 millió forint; XVI. kerületi civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, magánszemélyek pályázati kerete: 2,5 millió forint.
     Felvilágosítás kérhető a 401-15-27 és a 401-1401 telefonszámon, valamint elektronikus úton a kincses@bp16.hu e-mail címen.
   A pályázatok benyújtási határideje: 2013. március 29. A részletes pályázati kiírás megtalálható a www.budapest16.hu honlapon.
    Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Kulturális és Sport Bizottsága a kerület 2013. évi sporttevékenységének támogatására pályázatot ír ki.
    Pályázhatnak: a XVI. kerületben működő intézmények, sportegyesületek és egyéb civil szervezetek, alapítványok, valamint XVI. kerületi lakhellyel rendelkező magánszemélyek.
    Pályázati keretek: XVI. kerületi Önkormányzat intézményei – óvodák, egyéb kerületi intézmények – részére 1.500.000,- Ft. A XVI. kerületi sportegyesületek és civil szervezetek, alapítványok, magánszemélyek, részére 1.000.000,- Ft.
    Budapest Főváros XVI. kerület Önkormányzatának az önkormányzat sportfeladatairól és a sporttevékenység támogatásáról szóló 30/2005. (X. 18.) rendelet értelmében a program megvalósításához szükséges teljes költség 20%-ával, mint önrésszel a pályázónak rendelkeznie kell. Egy pályázó egy témakörben egy pályázatot nyújthat be. Felvilágosítás kérhető a 40-11-527 telefonszámon, valamint elektronikus úton a kabinet@bp16.hu e-mail címen.
   A pályázatok benyújtási határideje: 2013. március 29. A részletes pályázati kiírás megtalálható a www.budapest16.hu honlapon.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez