CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19966970
|
2013. április 18.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg pisztráng, 10 dkg vaj, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 csokor zöldpetrezselyem, 2 dl tejföl, só A pisztrángot alaposan ledörzsöljük (pl. szivacs durva felével), megmossuk, fél óráig sóban állni hagyjuk. Leverjük róla a sót, tűzálló tálon hasra fektetjük, miután a csokor petrezselymet a hasüregbe tettük. A vaj felét a tetejére kenjük, köré szórjuk a vékony karikákra vágott zöldséget, leöntjük tejföllel, és meghintjük a maradék vajjal. Sütőben megsütjük, burgonyapürével körítjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|