Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.01.27. péntek
Angelika, Angyalka
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26366842
   « Vissza

Bringásélet - szakmai szemmel

 « Cikkek és hírek 
2013. május 16.
 

Szűcs Ferenc rovata

kepfile

Most aztán igazán beindult a bringás szezon. Mivel a tél vége nagyon elhúzódott, sokan csak most veszik elő kerékpárjukat, de örömmel látjuk, hogy egyre többen tekernek, és egyre többen fektetnek hangsúlyt kerékpárjuk ápolására. Vevőink még magasabb szintű kiszolgálása érdekében folyamatosan bővítjük üzletünk árukészletét, ezzel igyekszünk változatossá tenni a kínálatot.

    A Kross idei újdonságai az országúti széria modelljei, melyek akár karbon vázzal is rendelhetőek. Ezek a VENTO széria modelljei, melyek magas minőségű anyagból készülnek és jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.

    A városi kategória kimagasló újdonsága a KROSS INZAI. Ez a bringa egy igazi városi cirkáló. Nyolc sebességes Shimano ALFINE agyváltóval van szerelve a hozzá tervezett Shimano ALFINE hajtórendszerrel. Könnyű formatervezett alumínium váz egyedi design elemekkel. Az ALFINE agyváltós rendszernek köszönhetően a tekerés nem erőfeszítés, hanem élvezet. Mindenki, aki kipróbálja, érezni fogja, hogy magas minőségű anyagok felhasználásának és a gondos mérnöki munkának köszönhetően egy igazán minőségi kerékpár került a piacra.

kepfile

    Az összképet a SELLE ROYAL nyereg, a SCHWALBE külsők és a SHIMANO hidraulikus tárcsafékrendszer teszi teljessé.

    A GT kerékpárok készleten levő modelljei üzletünkben megtekinthetőek és kipróbálhatóak. A mountain bike kategóriát az AGRESSOR és a PALOMAR modellek, a trekking kategóriát pedig a TRANSEO modelljei képviselik jelenleg. A GT kerékpárok egyedi, mással nem összehasonlítható vázformával készülnek, mert a gyártó tervezőmérnökei nagy hangsúlyt fektetnek az egyediségre és a váz teherbírására. A GT minden modelljén a felhasznált kiegészítők minősége és a bringa kényelmi fokozata is meggyőzi a bringást a magas minőségről.

    A TRANSEO sorozat modelljei azoknak készültek, akik a sportos trekking bringákat szeretik de mégis fontos számukra a kényelem. Az egyedi vázforma itt is megtalálható, megőrizve ezzel a GT jelleget.

    A GT palettán megtalálhatóak még BMX, összteleszkópos, egysebességes, agyváltós és egyéb bringák is, ezekkel is színesítik a kínálatot.

    A KROSS kerékpárok a www.kross.hu weboldalon a GT kerékpárok pedig a www. gtcycles.com weboldalon megtekinthetőek, vagy igény esetén az üzletünkben kipróbálhatóak.     

    A kiegészítők terén is bővül választékunk, Az ABUS kerékpárzárak és sisakok, a BBB kerékpárkiegészítők és a CONTINENTAL gumiabroncsok és belsők újdonságai és állandó akciók várják kedves vásárlóinkat. Egész évben üzemel üzletünk külső falán egy CONTINENTAL belső automata, melyből nyitvatartási időn kívül is lehetőség van tömlő vásárlásra.

    Egész évben kaphatóak a BIKE KING ajándékutalványok, melyekkel meglephetik családtagjaikat barátaikat, akik az utalványt olyan termékre válthatják be, amire éppen szükségük van. Ha nem tudja, milyen bringát vagy kiegészítőt szeretne az ünnepelt, de mégis meglepetést szeretne neki okozni, akkor az ajándékutalvány lehet a jó megoldás!

    Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk üzletünkben személyesen, a kerekpar@ bikeking.hu e-mail címen vagy a BikeKing Kerékpárszaküzlet Facebook oldalán.

kepfile

Bike King Kerékpárszaküzlet és Szerviz, Bp. XVI. Veres Péter u. 91.

Tel: 06-70-279-7177

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez